TomekN126N pisze:Ja mam urządzenia do hot-dogów, tortilli i hamburgerów, jak coś hehe. Jeszcze tylko wózek do piwa, grill i mamy bar
Chyba coś trzeba będzie pomyśleć na następny zlot/spot

TomekN126N pisze:Ja mam urządzenia do hot-dogów, tortilli i hamburgerów, jak coś hehe. Jeszcze tylko wózek do piwa, grill i mamy bar
reflexes » pn, 17 paź 2016, 20:02
TomekN126N pisze:
Ja mam urządzenia do hot-dogów, tortilli i hamburgerów, jak coś hehe. Jeszcze tylko wózek do piwa, grill i mamy bar
Chyba coś trzeba będzie pomyśleć na następny zlot/spot![]()
TomekN126N pisze:reflexes » pn, 17 paź 2016, 20:02
TomekN126N pisze:
Ja mam urządzenia do hot-dogów, tortilli i hamburgerów, jak coś hehe. Jeszcze tylko wózek do piwa, grill i mamy bar
Chyba coś trzeba będzie pomyśleć na następny zlot/spot![]()
Nno mam jeszcze mój "kociołek" 30L, ale to widać na zdjęciu obok, bo kto był na majówce, ten wie![]()
Brakuje tylko wózka z piwem i możemy działać
Zapisuję sobie jednak, że posiadasz takie cudo. Jeżeli udostępnisz to będzie świetna atrakcja dla dzieciaków, które jak wiadomo w większości lubią hot-dogi.
reflexes pisze:Post pod postem ale co tam.
Całkiem niedługo mamy kolejny w tym roku długi weekend (11-13 listopada) i tak się zastanawiam żeby może zrobić jakiś mały lokalny* spocik. Oczywiście moja żona cały czas się puka w głowę jak jej o tym mówię ale prognoza na listopad mówi, że będzie całe 10 stopni w plusi więc może jednak uda się ją przekonać. Czy ktoś coś jeszcze myśli/planuje czy wszyscy już budki odstawili na zimowanie?
*) Jak już sie zdecydujemy to jesteśmy w stanie te 150-200 km dojechać. Oczywiście im bliżej tym lepiej.
reflexes pisze:Nic nie organizuję tylko zapytuję. To ma być prawie prawdziwy spontan. Wieczór przy ognisku, grzane piwko albo coś mocniejszego i rozmowy do późna.
W Poznaniu faktycznie coś jest. Patrząc z mojej strony to nawet za Poznaniem i wychodzi mi tam trochę za daleko tym bardziej, że prawie tydzień po tygodniu mamy wyjazd na Śląsk, później ja jadę na panowe i marzy mi się jeszcze ten długi weekend, który ze względu na finanse wolałbym żeby był jak najbliżej.
Wiem, że z południa nikt nie przyjedzie, bo ja też bym tak daleko nie pojechał. Liczę tu trochę na sekcję warszawską, łódzko-sieradzką i oczywiście pomorską i w tym trójkącie marzyłoby mi się spotkać. Oczywiście jakby ktoś inny miał chęć to z pewnością moja gęba ucieszy się na jego widok.
Problemem w tym terminie jest też znaleźć otwarty, działający kemping.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości