reflexes z tapatalk
reflexes pisze:Ta, jasne. Moje najczęściej wychodzą rano, a wieczorem trzeba ich szukać po kempingu, bo najczęściej siedzą u Wojtka (woj205)w przyczepie. Tego też nikomu nie mówcie, bo mi TVN z Uwagą rozłożył stoisko przed domem
reflexes z tapatalk
Murano pisze:reflexes pisze:Ta, jasne. Moje najczęściej wychodzą rano, a wieczorem trzeba ich szukać po kempingu, bo najczęściej siedzą u Wojtka (woj205)w przyczepie. Tego też nikomu nie mówcie, bo mi TVN z Uwagą rozłożył stoisko przed domem
reflexes z tapatalk
125% normy każdego dnia!
MURANO
My też.Chciało by się do nieba a tu g...o j...ć trzeba .Siła wyższa.Zazdrościmy takiego spotkania.Murano pisze:Już za Wami tęsknię....
125% normy każdego dnia!
MURANO
cyran'o pisze:Pomysł nie jest nowy ale myślę że się sprawdzał. Moja gorąca prośba do osób uczestniczących w zlocie o kartkę w oknie z nick-iem i imionami.Chciałbym wszystkich poznać jednak wątroba mi na to nie pozwala.Na ogół uczestników jest około 40 a ja przy 10-15 wysiadam, to se chociaż może imiona zapamiętam
cyran'o pisze:Jak nie zapamiętam "jak mu było " to sobie doczytam.A w trakcie rozmowy nie będę patrzył w oczy tylko wzrokiem poszukiwał karteczki z imionami.
Paczek pisze:cyran'o pisze:Pomysł nie jest nowy ale myślę że się sprawdzał. Moja gorąca prośba do osób uczestniczących w zlocie o kartkę w oknie z nick-iem i imionami.Chciałbym wszystkich poznać jednak wątroba mi na to nie pozwala.Na ogół uczestników jest około 40 a ja przy 10-15 wysiadam, to se chociaż może imiona zapamiętam
A znasz ustawę o ochronie danych osobowych ? [emoji38] [emoji38] [emoji38]
Na nic te "zapoznawanki" , rano i tak nie pamiętasz "jak mu było"?
Paczek pisze:Ten temat już był przerabiany i nawet były gotowce :
http://www.fanklub-niewiadowek.com/form ... atora.html
Wróć do „Zloty, Spotkania i Wydarzenia Karawaningowe”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości