Hydepark
Regulamin forum
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
Re: Hydepark
Zna ktoś jakiś fajny camp na Mierzei Wiślanej albo w okolicach Trójmiasta ale nad morzem? Te co można wygooglać to znam ale chodzi mi o coś raczej małego, cichego i taniego. Pogoda ładna to te wszystkie znane nie dość, że mogą być jeszcze zatłoczone to ceny są na nich w większości jeszcze "sezonowe". Warunki ogólne obojętne, byle był prysznic i wcecik.
Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
Obóz rozbity. Tym razem Stegna Camp 180.

reflexes z tapatalk

reflexes z tapatalk
Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
- CornBlumenBlau
- Fanklubowicz
A my w ten weekend blisko domu, czyli standardowo nad Wartą, choć na tej miejscówce pierwszy raz od dwóch lat.
Przytoczę Wam dialog jaki miał miejsce przed chwilą między mną a Nacią.
Do zajętej rozpakowywaniem rzeczy w przyczepie żony mówię:
-Kochanie, wiesz że mamy towarzystwo? Tam przy moście jak wjeżdzaliśmy na łąkę (około 200m od nas) ktoś się rozbija z przyczepką.
-Tak? Też z Niewiadówką?
-Nie, z jakimś zachodnim badziewiem.
-Ale może fajni jak Reflexes'y
Pozdrawiamy
-Kochanie, wiesz że mamy towarzystwo? Tam przy moście jak wjeżdzaliśmy na łąkę (około 200m od nas) ktoś się rozbija z przyczepką.
-Tak? Też z Niewiadówką?
Pozdrawiamy

Niewiadówkodystansonoce
2016: 75 / 6892 km
2017: 85 / 6820 km
2018: 81 / 4651 km
2019: 67 / 4888 km
2020: 74 / 3670 km
2021: 75 / 3953 km
2022: 64 / 2978 km
2023: 54 / 6976 km
2024: 57 / 6121 km
2025: 14 / 1062 km
2016: 75 / 6892 km
2017: 85 / 6820 km
2018: 81 / 4651 km
2019: 67 / 4888 km
2020: 74 / 3670 km
2021: 75 / 3953 km
2022: 64 / 2978 km
2023: 54 / 6976 km
2024: 57 / 6121 km
2025: 14 / 1062 km
Re: RE: Re: Hydepark
CornBlumenBlau pisze:A my w ten weekend blisko domu, czyli standardowo nad Wartą, choć na tej miejscówce pierwszy raz od dwóch lat.
-Tak? Też z Niewiadówką?
Pozdrawiamy
Dobre dobre, aż się wzruszyłem

My również pozdrawiamy.
Nie wiem czemu się czepiasz mojego "badziewia". Przecież ona nówka sztuka, nie śmigana, suchutka i bez zapachów. Na dowód fotki.

reflexes z tapatalk
Dobre, miłego weekendu 

Dziękujemy.
reflexes z tapatalk
reflexes z tapatalk
Tomek ...... piękna

- stachu_gda
- Fanklubowicz
A my pozdrawiamy ze stilo.
Wysłane z mojego TELEFUNKEN_Live_TL1 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego TELEFUNKEN_Live_TL1 przy użyciu Tapatalka
My z Fiaciorem'75 lubimy takie "przaśne" automobile.
Dawać ją na warsztat i za miesiąc będzie z niej Concord ...
125% normy każdego dnia!
MURANO
125% normy każdego dnia!
MURANO
Re: RE: Re: Hydepark
Murano pisze:My z Fiaciorem'75 lubimy takie "przaśne" automobile.
125% normy każdego dnia!
MURANO
Z tym "dawać ją" to perzesadziłeś. Myślę, że każda próba ruszenia jej z miejsca zakończy się kupą pruchna do sprzątnięcia.
reflexes z tapatalk
Nie ma to jak przyjemny spacerek po nadmorskich lasach. Jodu można powdychać i smrodu dla równowagi.

reflexes z tapatalk

reflexes z tapatalk
A ja bym kazał smażyć w zapiekance jajecznicę na boczku i cebuli przez pół dnia przy zamkniętym dachu i oknach...
125% normy każdego dnia!
MURANO
125% normy każdego dnia!
MURANO
Murano, szkoda zapiekanki.
reflexes z tapatalk
reflexes z tapatalk
A się pochwalę...
W dzisiejszym odcinku cyklu " co dziś zrobiłem przy swojej Niewiadówce" sponsorem jest.... Oświetlenie zewnętrzne przedsionka [GRINNING FACE WITH SMILING EYES][GRINNING FACE WITH SMILING EYES][GRINNING FACE WITH SMILING EYES]

125% normy każdego dnia!
MURANO
W dzisiejszym odcinku cyklu " co dziś zrobiłem przy swojej Niewiadówce" sponsorem jest.... Oświetlenie zewnętrzne przedsionka [GRINNING FACE WITH SMILING EYES][GRINNING FACE WITH SMILING EYES][GRINNING FACE WITH SMILING EYES]

125% normy każdego dnia!
MURANO