Hydepark
Regulamin forum
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
Re: RE: Re: Hydepark
kooba pisze:Niedzielne popołudnie
Taki to pożyje

Przy okazji. Dzisiaj jadąc z Torunia, nie całe 100, Dk91, a później 55 stwierdziłem, że chyba dziura budżetowa się nam mocno powiększa, bo 5 (słownie: pięć) suszarek na trasie i to w deszczu. Jakoś na 500+ trzeba zarobić.
reflexes z tapatalk
Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
Re: Hydepark
Traktory i Niewiadówki w akcji.
http://fakty.interia.pl/autor/justyna-t ... Id,2254856
http://fakty.interia.pl/autor/justyna-t ... Id,2254856
Niewiadów n121 '93 mydelniczka (09.2016-05.2020)
A jutro już piątunio i kolejny weekend w lesie nad jeziorem w Okoninach Nadjeziornych w Borach Tucholskich 
reflexes z tapatalk

reflexes z tapatalk
Fiat Burstner 535-2 2.8 idTD , wcześniej: Knaus Sport 400 LK , Adria Unica 5204 , Chateau Cantara 908 i N126n
- Axtiff
- Fanklubowicz
- Kontaktowanie:
reflexes pisze:A jutro już piątunio i kolejny weekend w lesie nad jeziorem w Okoninach Nadjeziornych w Borach Tucholskich
reflexes z tapatalk
zazdroszczę, chciałem w tym sezonie odwiedzić okoniny. Sentymentalne jeziorko bo mam rodzinę tam... pamiętam czasy jak jezioro było ogólnodostępne, darmowe... tam widziałem po raz pierwszy raki na wolności

Axtiff pisze:reflexes pisze:A jutro już piątunio i kolejny weekend w lesie nad jeziorem w Okoninach Nadjeziornych w Borach Tucholskich
reflexes z tapatalk
zazdroszczę, chciałem w tym sezonie odwiedzić okoniny. Sentymentalne jeziorko bo mam rodzinę tam... pamiętam czasy jak jezioro było ogólnodostępne, darmowe... tam widziałem po raz pierwszy raki na wolności
Najlepiej tam jechać pod koniec wakacji albo nawet we wrześniu, bo wcześniej to jest dużo obozów sportowych i hałas. We wrześniu niby kemping jest już nieczynny ale kiedyś byliśmy i nas przyjęli tylko ciepła woda była już wyłączona. Ośrodek nazywa sie Zacisze albo Cztery Korty. Oba są zarządzane przez jednego właściciela. Obok są jeszcze dwa czy trzy inne ale tam nie byliśmy. We wrześniu sporo grzybiarzy tam stacjonuje w domkach.
reflexes z tapatalk
- Axtiff
- Fanklubowicz
- Kontaktowanie:
reflexes pisze:Axtiff pisze:reflexes pisze:A jutro już piątunio i kolejny weekend w lesie nad jeziorem w Okoninach Nadjeziornych w Borach Tucholskich
reflexes z tapatalk
Najlepiej tam jechać pod koniec wakacji albo nawet we wrześniu, bo wcześniej to jest dużo obozów sportowych i hałas. We wrześniu niby kemping jest już nieczynny ale kiedyś byliśmy i nas przyjęli tylko ciepła woda była już wyłączona. Ośrodek nazywa sie Zacisze albo Cztery Korty. Oba są zarządzane przez jednego właściciela. Obok są jeszcze dwa czy trzy inne ale tam nie byliśmy. We wrześniu sporo grzybiarzy tam stacjonuje w domkach.
reflexes z tapatalk
Właśnie ja patrzyłem na zacisze, domyślałem się że będą koloniści a z nimi hałas. Cztery korty dla mnie jakoś za luksusowo wyglądały

Axtiff do Okonin masz blisko wiec na weekend super. Ośrodki są na tym samym poziomie luksusu
. Troche domków, jakiś hotel itp. Kemping jest lepszy na Zaciszu, bo tam są kibelki i prysznice. Na Kortach 2 lata temu nie było w ogóle więc spory kawałek trzeba dreptacć. Czy coś się w temacie zmieniło to nie wiem. Zobaczę jutro. Na Zaciszu jest też sklepik i bar z dobrym jedzeniem.
reflexes z tapatalk

reflexes z tapatalk
- Axtiff
- Fanklubowicz
- Kontaktowanie:
Właśnie blisko mam :/ mam kilka ośrodków w pobliżu które chciałem odwiedzić ale cóż stało się jak stało
dobrze że sezon trwa
jeszcze mam wrzesień i październik 

Pozdrawiamy z Okonin Nadjeziornych.
reflexes z tapatalk
reflexes z tapatalk
- kooba
- Administrator
- Kontaktowanie:
A naszą działkę niestety odwiedzili smutni panowie 
Na razie trzeba było coś poradzić, ale mam wrażenie, że prowizorka jest mocniejsza niż oryginalnał. Tylko mniej elegancka.

Na razie trzeba było coś poradzić, ale mam wrażenie, że prowizorka jest mocniejsza niż oryginalnał. Tylko mniej elegancka.