Hydepark

Piszcie o wszystkim nie związanym z Niewiadówkami i karawaningiem
Regulamin forum
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark

Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.

Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).

Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
Benior
Przyjaciel
Przyjaciel

Re: Hydepark

Postautor: Benior » niedziela, 21 sie 2016, 12:49

dzin1975

Postautor: dzin1975 » niedziela, 21 sie 2016, 14:24

Fajny temat...
A tego Pana ktoś widział?
http://www.strefaagro.gloswielkopolski. ... zwiedzanie

Awatar użytkownika
kooba
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: kooba » niedziela, 21 sie 2016, 14:44

Niedzielne popołudnie :)

20160821_143655.jpg

Awatar użytkownika
reflexes
Przyjaciel
Przyjaciel

Re: RE: Re: Hydepark

Postautor: reflexes » niedziela, 21 sie 2016, 18:15

kooba pisze:Niedzielne popołudnie :)

20160821_143655.jpg

Taki to pożyje :-)

Przy okazji. Dzisiaj jadąc z Torunia, nie całe 100, Dk91, a później 55 stwierdziłem, że chyba dziura budżetowa się nam mocno powiększa, bo 5 (słownie: pięć) suszarek na trasie i to w deszczu. Jakoś na 500+ trzeba zarobić.

reflexes z tapatalk

Awatar użytkownika
kaiman
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Postautor: kaiman » poniedziałek, 22 sie 2016, 09:04

Niewiadów n121 '93 mydelniczka (09.2016-05.2020)

Awatar użytkownika
reflexes
Przyjaciel
Przyjaciel

Postautor: reflexes » czwartek, 25 sie 2016, 15:59

A jutro już piątunio i kolejny weekend w lesie nad jeziorem w Okoninach Nadjeziornych w Borach Tucholskich :-D

reflexes z tapatalk

Awatar użytkownika
Axtiff
Fanklubowicz
Fanklubowicz
Kontaktowanie:

Postautor: Axtiff » czwartek, 25 sie 2016, 16:17

reflexes pisze:A jutro już piątunio i kolejny weekend w lesie nad jeziorem w Okoninach Nadjeziornych w Borach Tucholskich :-D

reflexes z tapatalk

zazdroszczę, chciałem w tym sezonie odwiedzić okoniny. Sentymentalne jeziorko bo mam rodzinę tam... pamiętam czasy jak jezioro było ogólnodostępne, darmowe... tam widziałem po raz pierwszy raki na wolności :)

Benior
Przyjaciel
Przyjaciel

Postautor: Benior » czwartek, 25 sie 2016, 17:03

Awatar użytkownika
reflexes
Przyjaciel
Przyjaciel

Postautor: reflexes » czwartek, 25 sie 2016, 18:36

Axtiff pisze:
reflexes pisze:A jutro już piątunio i kolejny weekend w lesie nad jeziorem w Okoninach Nadjeziornych w Borach Tucholskich :-D

reflexes z tapatalk

zazdroszczę, chciałem w tym sezonie odwiedzić okoniny. Sentymentalne jeziorko bo mam rodzinę tam... pamiętam czasy jak jezioro było ogólnodostępne, darmowe... tam widziałem po raz pierwszy raki na wolności :)

Najlepiej tam jechać pod koniec wakacji albo nawet we wrześniu, bo wcześniej to jest dużo obozów sportowych i hałas. We wrześniu niby kemping jest już nieczynny ale kiedyś byliśmy i nas przyjęli tylko ciepła woda była już wyłączona. Ośrodek nazywa sie Zacisze albo Cztery Korty. Oba są zarządzane przez jednego właściciela. Obok są jeszcze dwa czy trzy inne ale tam nie byliśmy. We wrześniu sporo grzybiarzy tam stacjonuje w domkach.

reflexes z tapatalk

Awatar użytkownika
Axtiff
Fanklubowicz
Fanklubowicz
Kontaktowanie:

Postautor: Axtiff » czwartek, 25 sie 2016, 19:08

reflexes pisze:
Axtiff pisze:

reflexes z tapatalk

Najlepiej tam jechać pod koniec wakacji albo nawet we wrześniu, bo wcześniej to jest dużo obozów sportowych i hałas. We wrześniu niby kemping jest już nieczynny ale kiedyś byliśmy i nas przyjęli tylko ciepła woda była już wyłączona. Ośrodek nazywa sie Zacisze albo Cztery Korty. Oba są zarządzane przez jednego właściciela. Obok są jeszcze dwa czy trzy inne ale tam nie byliśmy. We wrześniu sporo grzybiarzy tam stacjonuje w domkach.

reflexes z tapatalk

Właśnie ja patrzyłem na zacisze, domyślałem się że będą koloniści a z nimi hałas. Cztery korty dla mnie jakoś za luksusowo wyglądały :) w tym roku raczej nie dam rady... jak już auto zrobię to pewnie nad morze znów pojadę :) ciągnie mnie tam jak diabli :)

Benior
Przyjaciel
Przyjaciel

Postautor: Benior » czwartek, 25 sie 2016, 19:12

dopiero zauważyłem, że już było :oops:

Awatar użytkownika
reflexes
Przyjaciel
Przyjaciel

Postautor: reflexes » czwartek, 25 sie 2016, 19:13

Axtiff do Okonin masz blisko wiec na weekend super. Ośrodki są na tym samym poziomie luksusu :-) . Troche domków, jakiś hotel itp. Kemping jest lepszy na Zaciszu, bo tam są kibelki i prysznice. Na Kortach 2 lata temu nie było w ogóle więc spory kawałek trzeba dreptacć. Czy coś się w temacie zmieniło to nie wiem. Zobaczę jutro. Na Zaciszu jest też sklepik i bar z dobrym jedzeniem.

reflexes z tapatalk

Awatar użytkownika
Axtiff
Fanklubowicz
Fanklubowicz
Kontaktowanie:

Postautor: Axtiff » czwartek, 25 sie 2016, 19:30

Właśnie blisko mam :/ mam kilka ośrodków w pobliżu które chciałem odwiedzić ale cóż stało się jak stało :) dobrze że sezon trwa ;) jeszcze mam wrzesień i październik :)

Awatar użytkownika
reflexes
Przyjaciel
Przyjaciel

Postautor: reflexes » sobota, 27 sie 2016, 07:49

Pozdrawiamy z Okonin Nadjeziornych.

reflexes z tapatalk

Awatar użytkownika
kooba
Administrator
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: kooba » sobota, 27 sie 2016, 14:57

A naszą działkę niestety odwiedzili smutni panowie :(
20160826_171516.JPG

20160826_171537.JPG

Na razie trzeba było coś poradzić, ale mam wrażenie, że prowizorka jest mocniejsza niż oryginalnał. Tylko mniej elegancka.
20160827_134737.jpg

Wróć do „Na każdy temat”