Axtiff pisze:mi przynosi krety, żaby, owady oraz niestety ptaki...
To znaczy, że jest ci bardzo oddany. To miłe tak zaskarbić sobie sympatię kota.
Axtiff pisze:mi przynosi krety, żaby, owady oraz niestety ptaki...
Axtiff pisze:naklejka 70 super sprawa bo sam chce nakleić. Mam ten sam nerw gdy czuje ten wzrok i te ciepłe słowa kierowców za mną tępych niewiedzą o prędkości z cepką....
Benior pisze:to niezłego masz klakieramój to jeszcze nigdy poza mieszkaniem nie był (poza doktorkiem) pewnie by z przyczepki nie wyszła i tylko
japę darła jak to jej źle
reflexes pisze:Axtiff pisze:naklejka 70 super sprawa bo sam chce nakleić. Mam ten sam nerw gdy czuje ten wzrok i te ciepłe słowa kierowców za mną tępych niewiedzą o prędkości z cepką....
Olejcie ich ciepłym. Kiedyś nawet z jakimś debilem miałem spięcie na CB ale co się dziwić jak ostatnio policjant, który mi mandat wypisywał za przekroczenie, dokładnie nie wiedział jakie prędkości obowiązują z przyczepę![]()
.
vvarrior pisze:Patrzę na jedną z fotek: Czerwony pasek odblaskowy, naklejka z ograniczeniem prędkości....Kurde to chyba moja!
vvarrior pisze:Ja przykleiłem 80tkę na budzie w zeszłym roku i zastanawiam się nad drugą naklejką np. w "jajku" FKN z napisem w stylu "Pomóc z wyprzedzeniem mnie. Odezwij się CB knał 19".
Z resztą jak widzę w lusterku że ktoś zbiera się a ja nie mogę zrobić marginesu a mam widoczność to podrzucam na CB. Czasem jak duży się zbiera i uzgodnimy to nawet zwalniam co by szybciej i bezpieczniej łyknął. U kogoś widziałem też na skorupie naklejkę "Nie śpieszę się. Jadę na urlop".
stachu_gda pisze:(będzie zestawik z przeciwwagą która właśnie idzie z Chin,
oko pisze:stachu_gda pisze:(będzie zestawik z przeciwwagą która właśnie idzie z Chin,
Masz jakiś namiar na takiego gotowca?
oko pisze:Dzięki. Pewnie, że wolę z Chin zamówić. Ostatnią przesyłkę dostałem już po tygodniu. Nie wiem jak oni to zrobili.
stachu_gda pisze:
Druga sprawa to że ciężko będzie z przodu zapieksy zamontować antenę tak, aby bat był prostopadły do przeciwwagi (z racji zaokrąglonego dachu) i aby nie sterczał do przodu. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
stachu_gda pisze:Zakupiona linka jest nieco za długa, ale jak wiadomo trytytki, szara taśma i wd40 rozwiązują każdy problem - tu wystarczyły trytytki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości