naal pisze:A mamrota tam kupić można? Ż tego co wiem to to jest autentyczny trunek a nie tylko serialowy wymysł
Można, można. Osobiście degustowałem choć kiper'em nie jestem

naal pisze:A mamrota tam kupić można? Ż tego co wiem to to jest autentyczny trunek a nie tylko serialowy wymysł
Fiacior75 pisze:Miało być tylko odebranie przyczepki, a Benior z Kasią i bratem pokazali nam Lublin nocą. Jesteśmy pod wielkim wrażeniem ! Bardzo dziękujemy za pomoc i przyjęcie nas jak swoich.
WB55 pisze:naal pisze:A mamrota tam kupić można? Ż tego co wiem to to jest autentyczny trunek a nie tylko serialowy wymysł
Marcin ,Mamroty w sklepie u Krysi Więcławskiej schodzą jak świeże bułeczki.Sam kupiłem 5 szt.
Trzeba przyznać że Ranczo zrobiło dobrą robotę dla Jeruzala (Wilkowyi).
Ławeczki przed sklepem są dwie,a i tak musiałem czekać na swoją kolejkę do zdjęcia.Warto było.
Trzeba by tego wychylić całą beczkę żeby cokolwiek poczuć.J23 patykim pisane to byłby spirytus przy tym soczku z Wilkowyi.Mr.Makarena pisze:WB55 pisze:naal pisze:A mamrota tam kupić można? Ż tego co wiem to to jest autentyczny trunek a nie tylko serialowy wymysł
Marcin ,Mamroty w sklepie u Krysi Więcławskiej schodzą jak świeże bułeczki.Sam kupiłem 5 szt.
Trzeba przyznać że Ranczo zrobiło dobrą robotę dla Jeruzala (Wilkowyi).
Ławeczki przed sklepem są dwie,a i tak musiałem czekać na swoją kolejkę do zdjęcia.Warto było.
J
ednego zostaw . Wypijemy razem ...
Wróć do „Ogólnopolskie Zloty Fanklubu Niewiadówek”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości