reflexes pisze:Benior pisze:Dla chcącego nic trudnego
No chcę więc kombinuję. Dla mnie samego ciągnąć budę nie ma sensu.
reflexes z tapatalk
No jasne

reflexes pisze:Benior pisze:Dla chcącego nic trudnego
No chcę więc kombinuję. Dla mnie samego ciągnąć budę nie ma sensu.
reflexes z tapatalk
Benior pisze:
No jasnespania i tak będzie tyle co kot napłakał ....... znając Stacha i Rafalskiego bo Axiff jeszcze nie dał się poznać.
Axtiff pisze:Benior pisze:
No jasnespania i tak będzie tyle co kot napłakał ....... znając Stacha i Rafalskiego bo Axiff jeszcze nie dał się poznać.
Ja to chętnie posiedzę i pogadamzależy jak dzieciaki dadzą
bo nie zostawię ich żonie na głowie
ale oboje się cieszymy na spotkanie! Sporo jeździmy wiec może to być początek spotów. Grudziądz też obserwujemy już. Ale za wcześnie na listę;)
reflexes pisze:Kusicie kusicie. Normalnie bym się nie zastanawiał ale ogólnie 10.07 moja cała familia wraca z obozu zhp a 11.07 planujemy start na urlop więc całe przygotowania do 3 tygodniowego urlopu na mojej głowie. Rozważam żeby może wpaść tylko autem w piątek i w sobotę wieczorem wrócić ale warunek jest taki, że muszę się do tego piątku ze wszystkim ogarnąć. Zrobie sobie z Kijanki mikro kampera i tą jedna noc kimne na materacu.
stachu_gda pisze:reflexes pisze:Kusicie kusicie. Normalnie bym się nie zastanawiał ale ogólnie 10.07 moja cała familia wraca z obozu zhp a 11.07 planujemy start na urlop więc całe przygotowania do 3 tygodniowego urlopu na mojej głowie. Rozważam żeby może wpaść tylko autem w piątek i w sobotę wieczorem wrócić ale warunek jest taki, że muszę się do tego piątku ze wszystkim ogarnąć. Zrobie sobie z Kijanki mikro kampera i tą jedna noc kimne na materacu.
Jak chcesz, to mogę ze sobą wziąć namiot dla Ciebie chyba że wolisz w aucie.
Fajnie że wpadnieszJakby co to tam nie robimy żadnych sztywnych rezerwacji ilościowych, więc bez spiny jeśli Ci się nie uda.
stachu_gda pisze:Tak w ogóle, to widać że się pojawiły kurki w lasach, więc nie wiem jak Wy ale ja biorę koszyczek i w sobotę idę na grzyby
Benior pisze:No jasnespania i tak będzie tyle co kot napłakał ....... znając Stacha i Rafalskiego bo Axiff jeszcze nie dał się poznać.
Wróć do „Zloty, Spotkania i Wydarzenia Karawaningowe”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości