naal pisze:
Oj nie jeden taki Skarb w naszym gronie
To dobrze, mój Skarb niestety osamotniony, bo na kempingach jak z kimś zaczynam "klepać" to wsiąkam na dłużej

naal pisze:
naal pisze:Axtiff pisze:stachu_gda pisze:
Mam nieodparte wrażenie że my faceci którzy się tu udzielamy dość mocno katujemy swoje kobiety gadaniem o forum niewiadówkach itp.
Twoje wrażenie jest całkowicie trafnena szczęście moja żona towarzyszyła mi od początku w temacie
świadomie wybrała ze mną niewiadówkę... (zapewne po tym jak w kółko ględziłem o niej)
teraz pyta się co i jak, interesuje się tym chociaż oczywiście nie w takim stopniu jak my
dobrze, że mogę i z nią o tym pogadać. Skarb! ;P
Mr.Makarena pisze:Tak sie zastanawiam czy nie wprowadzic zwyczaju pokazywania facjaty w avatarach . ...
Paczek pisze:Nie mam nic do ukrycia.
stachu_gda pisze:Paczek pisze:Nie mam nic do ukrycia.
Aktualną fryzurę ukrywasz(powiedział kapelusznik)
Mr.Makarena pisze:Tak sie zastanawiam czy nie wprowadzic zwyczaju pokazywania facjaty w avatarach . Specjalnie napisalem zwyczaju a nie nakazu bo rozumiem ze niektorzy szanuja swoja prywatnosc i nie chca pokazywac swoich zdjec na forum poblicznym . Z drugiej jednak strony strasznie mnie ( i nie tylko mnie ) wkurza ze rozmawiam na zlocie z gosciem a czasami nawet pije ( choc wszyscy wiedza ze jestem niepijacy) a potem nie potrafie go zidentyfikowac na forum .
Benior pisze:Jak wszyscy to wszyscy![]()
Wróć do „Wasze opinie na temat forum oraz strony”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości