Drugie pytanie - wymieniam hak na taki, gdzie mogę wymieniać sam zaczep - dwie śruby. Do tego samego haka pasuje zaczep NATO, dla oczka, cztery śruby - muszę drugi raz ganiać do urzędu. Hak to hak, różni się zaczepem... według mnie wszystko gra.
Hak i kulka
Hak i kulka
Da radę wymienić kulkę na zaczepie  
 ? Sam hak w całości spawany, brak elementów odkręcanych. Pewnie nie, ale hak fajny i mi go szkoda  
 .
Drugie pytanie - wymieniam hak na taki, gdzie mogę wymieniać sam zaczep - dwie śruby. Do tego samego haka pasuje zaczep NATO, dla oczka, cztery śruby - muszę drugi raz ganiać do urzędu. Hak to hak, różni się zaczepem... według mnie wszystko gra.

Re: Hak i kulka
Pewnie jakbyś zaszedł do UM to by Ci powiedzieli byś ponownie robił badania na hak. Ale oni  nie mają i tak żadnych nr haka więc po wymianie raczej bym sobie odpuścił papierologię.

Ważne, żeby hak miał homologację, bo do tego może przyczepić się diagnosta, w co wątpię lub biały miś na drodze. W urzędzie nic nie musisz zgłaszać jeżeli masz wpisany hak do dowodu.

KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN
						- 
				elementY2K

heh jaka homologacyie ?? w canada kulke przykreca sie do zaczepu w zaleznosci jaki jest zaczep czyli jak ciezka jest przyczepa sa 3 rozmiary kulek ktore przykreca sie do zaczepu ja mam z tym problem poniewaz 2" to jest wiecej jak 50 mm a ta mniejsza kulka jest za mala... itd w usa jest dokladnie tak samo z kulkami do haka