Witam .Zabieram się powoli do składania N126E po wyklejaniu ścian,
moje pytanie brzmi :jakie śruby do mocowania daszku otwieranego?tego metalowego co trzyma daszek ,tak żeby było ok u Dariusa kiedyś zamówiłem zaślepki maskujące tylko niewiem jakie te śruby,sześciokątne ?Za wszelkie info dziękuję
Pytanie o daszek-mocowanie
Re: Pytanie o daszek-mocowanie
Z tego co pamiętam to u mnie były okrągłe łby od środka pod śrubokręt, nakrętka od zewnątrz jeśli chodzi te co mocują pantograf do skorupy. Wymiarów nie podam niestety bo budka jest 30km odemnie.
Wysłane z mojego GT-I9060I przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-I9060I przy użyciu Tapatalka
tak właśnie chodzi mi o ten pantograf
jak jest mocowany tzn jakie orig. sruby?
jak jest mocowany tzn jakie orig. sruby?
dzięki vvarrior za zainteresowanie
- stachu_gda
- Fanklubowicz
dworek pisze:To śruby M8 długości ok 2 cm
Kolega Dworek ma chyba rację, ja ze swojej strony dorzucę rady Wujka Dobra Rada czyli moje po pracach remontowych: kup śruby jakie Ci pasują - jak nie musisz mieć zgodności z oryginałem w 100% to dopasuj śruby przed montażem i tyle (kapselki Niewiadowa są na śruby 6 i 8 warto kupić sobie zapasik niż potem rzucać przekleństwami że jednego zabrakło) , natomiast jeśli stosujesz kapselki niewiadowskie to KONIECZNIE stosuj gumowe podkładki/uszczelki pod plastikowe nakrętki (taniej wyjdzie kupić uszczelki lpg

witam wszystkich!Dzięki za wszelkie info ,już wszytko ogarnięte ,no prawie za tydzień wyjazd nad morze .pozdrawiam