naprawa szyby-usterka
naprawa szyby-usterka
Witam,zakupiłem nówke szybę, założyłem, przejechałem może ze 300 km, otwieram, i moja radość z tej szyby szybko się skończyła,może ktoś z was miał taki przypadek;szyba wysunęła się z tej gumy zaciśniętej w tym profilu ameliniowym
i za diabła żadnego nie mogę tego wcisnąć z powrotem,ma ktoś jakiś sprytny pomysł co z tym zrobić?

Re: naprawa szyby-usterka
Zareklamować... ja bym tak zrobił zanim uszkodziłbym ją bardziej. Wyślij zdjęcia do sprzedawcy.
Adrian
N132t (1979) + Zastava Mediteran (1980) Opcjonalnie V70 (2000)
N132t (1979) + Zastava Mediteran (1980) Opcjonalnie V70 (2000)
- kooba
- Administrator
- Kontaktowanie:
Tylko reklamacja... Dlaczego miałbyś sam naprawiać towar skoro powinien to zrobić producent.
Niewiadów N126n
Niewiadów N132T
Hobby 560 UFE
Dethleffs Camper 530 FSK
Adria Twin 640 SHX
KIA Sorento '21
Jeep Grand Cherokee '01 - upgrade
active
unread
Mądrość przychodzi z wiekiem, ale niestety często wiek przychodzi sam
Niewiadów N132T
Hobby 560 UFE
Dethleffs Camper 530 FSK
Adria Twin 640 SHX
KIA Sorento '21
Jeep Grand Cherokee '01 - upgrade
active
unread
Mądrość przychodzi z wiekiem, ale niestety często wiek przychodzi sam

Ile kosztowały i gdzie kupowałeś?
jareckiz pisze:Ile kosztowały i gdzie kupowałeś?
za szybe zapłaciłem 4 stówki a kupiłem u Darius-a w ujezdzie,tak zrobie jak podpowiadają koledzy,zadzwonie i zapytam. Zobaczymy jak podejdą do tematu.
No ja też tam zamówiłem, w rozmowie nawiązałem do Twojego przypadku i uzyskałem odpowiedź że jeszcze nie było takiej reklamacji.
Wyjazd na urlop nieubłaganie się zbliża więc trzeba było w końcu coś z tą reklamacją zrobić,tak jak mi zasugerowaliście oddałem ją do sklepu do naprawy. Panowie bez problemowo podeszli do sprawy i następnego dnia była gotowa do odbioru, ale postanowiłem dołożyć parę złotówek i zostawiłem moją szybę w rozliczeniu a zabrałem podwójną i przyciemnianą.
Pod koniec listopada podjechałem do Niewiadowa i dokupiłem kolejne dwie szyby podwójnie do mojej enki.
Przednią otwieraną i małą kuchenną.
Przednią otwieraną i małą kuchenną.
Kozacko wyglądają
Dużo ciemniej w środku?

Dużo ciemniej w środku?
Benior pisze:Kozacko wyglądają![]()
Dużo ciemniej w środku?
Dzięki,jest sporo ciemniej w pochmurny dzień a w słoneczny jak dla mnie idealnie:)