grzesiek0 pisze:Benior pisze:Jakie sumienie? co to jest sumienie?
Taki pomnik?
Popatrz na awatar - gęba nie ta
Jak u Ryśka z klanu?
grzesiek0 pisze:Benior pisze:Jakie sumienie? co to jest sumienie?
Taki pomnik?
Popatrz na awatar - gęba nie ta
grzesiek0 pisze:Wadą tych łóżek jest to, że mają wspólny narożnik, a więc przyjdzie taki moment, że dzieciaki będą się kopać.
Drednot pisze:grzesiek0 pisze:Wadą tych łóżek jest to, że mają wspólny narożnik, a więc przyjdzie taki moment, że dzieciaki będą się kopać.
Grześku,
Jak myślisz, czy taki układ łóżek miałby sens w 132? Chodzi o to żeby zlikwidować ten wspólny narożnik. Rysunek nie trzyma oczywiście żadnych wymiarów i jest tylko poglądowy. Być może że jest to w ogóle bez szans właśnie ze względu na wymiary budki.
Jako osoba rozglądająca się za 132, na razie "hipotetyzuje" by jeszcze przed kupnem wiedzieć jakie są możliwości.
BTW, już pisałem, ale się przypominam że szukam 132-ki. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie - proszę o info.
BobBudowniczy pisze:W ten weekend będę na działce i zrobię zdjęcia, jak chcesz to i wymiary też tylko powiedz co chcesz konkretnie wiedzieć i mieć sfotografowane.
Robcio pisze:...a czy ta mala niebieska butla ma legalizacje?![]()
![]()
![]()
Robcio pisze:Pasuje ten kufer do 132. Malowales go na taki sam kolor, jakim pomalowana jest przyczepa?
...nie mow, ze wziales butle, a nie poprosiles o papier potwierdzajacy legalizacjegrzesiek0 pisze:Ba, chcesz na piśmie czy jak? Prosto z Gaspolu przyjechała, pewnie przebadana wzdłuż i w szerz z nowym zaworem![]()
[...]
...nie. Tym razem pytalem powaznie, bo na zdjeciu jakos tak bardziej bialo wyglada, anizeli przyczepka.grzesiek0 pisze:[...]Chyba nie podejrzewasz mnie, że zostawiłem stary kolor
Benior pisze:Jednak kupiłeś baniak 30L
Robcio pisze:...nie mow, ze wziales butle, a nie poprosiles o papier potwierdzajacy legalizacje![]()
![]()
![]()
![]()
Robcio pisze:...nie. Tym razem pytalem powaznie, .....
...daj spokoj, gdybym nie wymienial, to oznaczaloby to, ze napelniam, a przeciez nie moznagrzesiek0 pisze:[...]A Ty nie wymieniasz czy co?![]()
grzesiek0 pisze:Żeby nie było, że nic nie robiłem to coś napiszę.
Założyłem kufer nabyty od Robcia.
Kufer oczywiście odświeżony, przykręcony do ramy na cybanty.
Musiałem wszystko podnieść o 3 cm na profilach aluminiowych, bo klapa zaczepiała o najazd.
Oryginalne mocowanie butli zostało zastąpione dorobionymi kątownikami z AL.![]()
Robcio pisze:...daj spokoj, gdybym nie wymienial, to oznaczaloby to, ze napelniam, a przeciez nie moznagrzesiek0 pisze:[...]A Ty nie wymieniasz czy co?![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości