Śliczna niepraktyczna
Re: Śliczna niepraktyczna
Tu macie kilka fotek , piecyk wyczyszczony , wyregulowany i naprawiony .
Uszkodzone były te dwa elementy i przez to zawór nie zamykał gazu gołym okiem ciężko coś zobaczyć ale pod lupą widać małe rysy .
A to okrągłe sitko w kolorze złota to nic innego jak filtr do gazu powinien być zamontowany zaraz na pierwszym odejściu rurki od piecyka zapobiega przedostaniu się zanieczyszczeń z gazu do zaworu .Łatwiej odkręcić i wyczyścić sitko lub je wymienić niż rozbierać i czyścić zawór.
Uszkodzone były te dwa elementy i przez to zawór nie zamykał gazu gołym okiem ciężko coś zobaczyć ale pod lupą widać małe rysy .
A to okrągłe sitko w kolorze złota to nic innego jak filtr do gazu powinien być zamontowany zaraz na pierwszym odejściu rurki od piecyka zapobiega przedostaniu się zanieczyszczeń z gazu do zaworu .Łatwiej odkręcić i wyczyścić sitko lub je wymienić niż rozbierać i czyścić zawór.
...niezłą masz linię życiamariusz724 pisze:Tu macie kilka fotek...

To napisałem ja, dworek 

dworek pisze:...niezłą masz linię życiamariusz724 pisze:Tu macie kilka fotek...
To linia sexu.
Dziś Dizzy przywiozła butle z Propanem podłączenie bardzo proste nie trzeba przykręcać reduktora i waga super lekka .
Niestety w kuferku się nie mieści ...ale zrobimy przeróbkę lub demolkę i będzie Ok.
Niestety w kuferku się nie mieści ...ale zrobimy przeróbkę lub demolkę i będzie Ok.
W twoim kufrze cala bateria by się zmieściła, a mój taki malutki
Przywiozłam też nową tablicę rejestracyjną

Przywiozłam też nową tablicę rejestracyjną

- Mobil-Zasada
Nie za dużo tych przyczep tam obok siebie stoi?
No cóż. Ale przynajmniej fajne warunki do parkowania, jedna obok drugiej.
Ja nie mam tak dobrze.

No cóż. Ale przynajmniej fajne warunki do parkowania, jedna obok drugiej.

Pierwszy raz ciągałam przyczepę na dłuższej trasie.
Pierwszy holownik uległ awarii, na szczęście po przejechaniu tylko 20 km od domu, więc trzeba było wrócić po mój, przepakować się, podczepić i już bez przeszkód pojechać dalej.
Obliczyłam, że jadąc zimą z przyczepą z Poznania do Żychlina drogą nr 92, z dwoma postojami (jednym na tankowanie gazu i wypicie kawy) i drugim na spacerek z psem "w celu wiadomym"
wychodzi 4,5 godz.
Pierwszy holownik uległ awarii, na szczęście po przejechaniu tylko 20 km od domu, więc trzeba było wrócić po mój, przepakować się, podczepić i już bez przeszkód pojechać dalej.
Obliczyłam, że jadąc zimą z przyczepą z Poznania do Żychlina drogą nr 92, z dwoma postojami (jednym na tankowanie gazu i wypicie kawy) i drugim na spacerek z psem "w celu wiadomym"

Re: Odp: Śliczna niepraktyczna
Dizzy, a jak wygląda truma w twojej przyczepie? Ciekawe co tam wykombinowaliscie. (?) Przegapiłem zdjęcia?
Zdjęcia będą, a na razie powiem, wygląda ślicznie 

- kooba
- Administrator
- Kontaktowanie:
Może jakieś bardziej ogólne zdjęcie zapodaj. Na tym widać tylko, że truma ma ładnie pomalowaną obudowę.
Fotek mam tylko tyle , brak czasu na robienie zdjęć .
Ale postaram się dziś jeszcze zrobić kilka to wkleję na forum .

Zrobiłem zdjęcia blach które idą w podłogę ,może komuś to pomoże gdyby musiał dorobić , te są od Trumy SL 3002