Ja już przykleiłem i przykręciłem i tak już pozostanie

tomcat pisze:Czyli jutro montaż okien,we wtorek pakowanie gratów i widzimy się na majówce![]()
__ArroW__ pisze:Wczoraj zamontowany przepust kablowy, niestety jutro dopiero dotrą wtyczki mc4 i będą testy elektrowni.
Victus pisze:__ArroW__ pisze:Wczoraj zamontowany przepust kablowy, niestety jutro dopiero dotrą wtyczki mc4 i będą testy elektrowni.
Testy możesz zrobić i bez wtyczek- zdejmujesz otulinę z 1.5 cm z przewodu skręcasz na np gwoździu i wkładasz , drugi podobnie tyle ze składasz na pół i do tego izolacja - nie miałem wtyczki i nie było w hurtowni wiec już dwa lata tak jeżdżę.
__ArroW__ pisze:kolega Samoogon po złości mi wysłał za późno
Victus pisze:__ArroW__ pisze:kolega Samoogon po złości mi wysłał za późno
Nie znałem kolegi z tej strony
__ArroW__ pisze:Górę chce mieć dopiętą na gotowo, na dole będę sobie testował....
Murano pisze:__ArroW__ pisze:Górę chce mieć dopiętą na gotowo, na dole będę sobie testował....
Z tą górą na gotowo to uważaj.... Podpięte kable do solara i pełne słoneczko a na dole to nie jest zbyt bezpieczne. Zostaw go wypiętego na górze póki co.
Samoogon pisze:Nie po złości, tylko czasu nie było...
Ale tak btw to mój już działa![]()
![]()
mówiłem że będę pierwszy
__ArroW__ pisze:ps. kufer już na miejscu i od razu pytanie czy tylną górną część przykręcacie do ściany przyczepy żeby nie miała ruchu czy też nie?
__ArroW__ pisze:czy tylną górną część przykręcacie do ściany przyczepy żeby nie miała ruchu czy też nie?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości