Szczerze to ja osobiście mam jakiś taki dziwny stan zaniepokojenia
Wodnik Szuwarek pisze:hmm dobry tematcóż osobiście uważam, że tych ludzi nie da się już uratować. Baa Nawet przy próbie pomocy jeszcze by stawiali opór. Za głęboko zakorzeniony reżim komunistyczny i uwielbienie dla pół Boga Kimma. Oni stanowią zagrożenie dla całej ziemi
psychopaci + atomówki to nie jest dobre połączenie. Może to co powiem jest brutalne ale najlepszym rozwiązaniem to 2-3 atomówki w Kr. północną i będzie spokój. Konwencjonalna wojna w ich przypadku nie ma prawa bytu - poza tym kto by wyżywił tyle milionów uchodźców i jeńców.
A może to jest tak, że wstyd im prosić o pomoc, a sami już nie dają rady wykarmić narodu to sprowokują wojnę
stico80 pisze:Szczerze to ja osobiście mam jakiś taki dziwny stan zaniepokojenia
stico80 pisze:Chris666 wiem, że zawsze mogę na Ciebie liczyć
reflexes pisze:Media nakręciły, a teraz się okaże, że wczorajszą tragedię w Bostonie spowodował jakiś karłowaty Koreańczyk z północy żeby uczcić 101 rocznicę urodzin wielkiego przywódcy narodu i będzie powód żeby wjechać na nich siłą sprzymierzonych narodów walczących z terroryzmem. Coś mi się jednak wydaje, że USA ma chęć na ten teren. Zastanawiam się tylko dlaczego. Biznesu na tym nie da się zrobić żadnego, poza oczywiści wystrzelaniem zalegającej w magazynach amunicji.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości