kurteczki.

Piszcie o wszystkim nie związanym z Niewiadówkami i karawaningiem
Regulamin forum
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark

Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.

Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).

Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
piotr05
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Re: kurteczki.

Postautor: piotr05 » czwartek, 10 wrz 2009, 12:46

serek pisze:
Tak więc uważam ,że te logo jest idealnie pasujące na szycie

niechce byc nie grzeczny ale nasze klubowe moze prezentowac sie lepiej
Wyjazdy 2019 3096 km 27 nocek
Wyjazdy 2020 2250 km 21 nocek
Wyjazdy 2021 1000 km 7 nocek
Wyjazdy 2022 2138 km 17 nocek
Wyjazdy 2023 4175 km 33 nocki
Wyjazdy 2024 5236 km 31 nocek
wyjazdy 2025 640 km 2 nocki

serek
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Postautor: serek » czwartek, 10 wrz 2009, 12:54

piotr05 pisze:
serek pisze:
Tak więc uważam ,że te logo jest idealnie pasujące na szycie

Nie bardzo rozumiem, przecież to jest nasze , tylko uproszczone dla łatwiejszego wykonania ...Nie posiada tylu lini które napewno nie jest łatwo przenieśc na np. materiał.

Mogę się mylić, z szyciem mam tyle wspólnego , co sobie umiem przyszyć guzik w koszuli :lol:
życie jak droga, kiedyś się kończy...

Awatar użytkownika
bartosz

Postautor: bartosz » czwartek, 10 wrz 2009, 12:59

piotr05 pisze:
serek pisze:Tak więc uważam ,że te logo jest idealnie pasujące na szycie

no to czekamy na propozycję - zobaczymy i ocenimy :wink:

Awatar użytkownika
petek
Przyjaciel
Przyjaciel

Postautor: petek » czwartek, 10 wrz 2009, 13:16

Słuchajcie, Piotr ma trochę racji. Ta plama będąca czarną przyczepą wygląda nieco upiornie. Ja rozumiem prostotę, ale to już jest minimalizm :lol:

I od razu mówię, że nie umiem zrobić lepszego. 8) :lol:
Pozdrawiam,
Petek

serek
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Postautor: serek » czwartek, 10 wrz 2009, 13:43

petek pisze:Słuchajcie, Piotr ma trochę racji. Ta plama będąca czarną przyczepą wygląda nieco upiornie. Ja rozumiem prostotę, ale to już jest minimalizm :lol:

heehheehee ok skrytykowane , czyli co ??? Może zobaczymy w innym kolorze, może wtedy będzie bardziej przyjazne dla oka... :oops: :?

Ps.

W sprawie polarka , to moża sie podpiąć pod karawaning.pl ale tylko z zamówieniem polarów ( ilosć) wykonastwo , gdzieś już coś o tym było mówione na forum ... ,że jest osoba która potrafi , lub wie kto potrafi wykonac naszycie takiego " skomplikowanego logo ...jakim jest bez wątpienia nasze...

Awatar użytkownika
petek
Przyjaciel
Przyjaciel

Postautor: petek » czwartek, 10 wrz 2009, 13:51

serek pisze:W sprawie polarka , to moża sie podpiąć pod karawaning.pl ale tylko z zamówieniem polarów ( ilosć) wykonastwo , gdzieś już coś o tym było mówione na forum ... ,że jest osoba która potrafi , lub wie kto potrafi wykonac naszycie takiego " skomplikowanego logo ...jakim jest bez wątpienia nasze...

A może podpiąć się pod karawaning.pl i doszyć tam nasze logo już we własnym zakresie?
Pozdrawiam,
Petek

Awatar użytkownika
b.b tulipan
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Postautor: b.b tulipan » czwartek, 10 wrz 2009, 15:00

A może podpiąć się pod karawaning.pl i doszyć tam nasze logo już we własnym zakresie?[/quote]

Właśnie, mnie się wydaje że zamawiając polarki dla karawaning pl. można by zamówić o te nasze parę więcej.
Jeśli chodzi o logo fanklubu niewiadówek to oni też mogli by coś takiego wstawić.
Pod Poznaniem jest firma robiąca haft na naszywkach, myślę że ceny mają nie wysokie.
Nie wiem jak się ma produkcja haftu na naszywce a jak na kurtce?jak to cenowo wychodzi.?
Teraz jeśli chodzi a logo to widziałbym tą przyczepkę z naszego [nie wiem jak to przedstawić] fanklubu na stronie startowej. Emblemat o wys. ok. 8 - 10 cmm. na okrągłym niebieskim tle.
A na tył to dał bym napis proponowany przez Sergiusza tylko w ulepszonej formie
Myślę że CBŚ nosi na plecach takie napisy ale i pogotowie ratunkowe [ medycy] też noszą i są b. widoczni a nam o tą widoczność chodzi.
Jeśli kogoś zraża taki napis na plecach to dla niego można by zrezygnować z takiego haftu.

ps. Jędrek jeśli masz czas i pomysł to działaj, Petek już to zrobił.Ja się nie wymiguję ale w tym temacie to brak mi doświadczenia.
Najlepiej to nic nie robić a potem odpocząć.
Nie A4, nie L4 tylko T4

piotr05
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Postautor: piotr05 » piątek, 11 wrz 2009, 11:11

w poniedziałek góra we wtorek bede znał koszty naszywki i samego haftu

ja to widze tak zdjecie pogladowe zamiast kartki wszystkie czarne kreski to haft

Obrazek
Obrazek
Wyjazdy 2019 3096 km 27 nocek
Wyjazdy 2020 2250 km 21 nocek
Wyjazdy 2021 1000 km 7 nocek
Wyjazdy 2022 2138 km 17 nocek
Wyjazdy 2023 4175 km 33 nocki
Wyjazdy 2024 5236 km 31 nocek
wyjazdy 2025 640 km 2 nocki

Awatar użytkownika
jedrek101
Kontaktowanie:

Postautor: jedrek101 » piątek, 11 wrz 2009, 19:45

petek pisze:Słuchajcie, Piotr ma trochę racji. Ta plama będąca czarną przyczepą wygląda nieco upiornie. Ja rozumiem prostotę, ale to już jest minimalizm :lol:

ten minimalizm w negatywie ,na granatowym polarze - na piersi, po lewej stronie może się nieźle prezentować.... z tyłu natomiast duże nasze fanklubowe logo...
jednak wolę własne polarki , lubię ludzi z k-g.pl ale co niewiadówki to niewiadówki.... :wink:

Awatar użytkownika
b.b tulipan
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Postautor: b.b tulipan » piątek, 11 wrz 2009, 20:11

A ja lubię zmieniać barwy jak kameleon, zrobię sobie dwa wzory, jeden już mam jest to Motoring Klub Skrzydlaci Wrocław, a co?będą trzy kurteczki, na wszelkie okazje.
W jednej będę spał, w drugiej chodził a trzecia do pasowani, nie, nie do odznaczenia :lol: :lol: :lol:
Najlepiej to nic nie robić a potem odpocząć.
Nie A4, nie L4 tylko T4

Awatar użytkownika
kotek
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Postautor: kotek » piątek, 11 wrz 2009, 20:13

I tu Jędrek przyznaję ci rację, może nas mało, ale za to problemów mamy mniej.
KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN

Awatar użytkownika
finger
Przyjaciel
Przyjaciel

Postautor: finger » sobota, 12 wrz 2009, 14:33

Przyglądam się całej sprawie na naszym i zaprzyjaźnionym forum . Pomysł jest bardzo dobry . Pozostaje jednak pytanie co do wyboru kroju polarka oraz kolorystyki .
Kwestia kroju . Wspólną decyzją wraz karawaning.pl prawdopodobnie wybierzemy jeden rodzaj (krój) , natomiast pozostaje kwestia koloru . Czy kolor będziemy mieli taki sam jak karawaning.pl czy inny a różnica będzie tylko w logo ?
Jeszcze jedna sprawa . Równolegle z tematem polarów jest poruszony temat koszulek . Czy tu też podejmiemy się zamówień ?
Jeżeli chodzi o naszywkę z naszym logo to moim zdaniem to jest ona o wiele praktyczniejsza od logo naszywanego bezpośrednio na polarze czy koszulce . Przedewszystkim jest trwalsza i przy okazji "zajechania" koszulki można naszywkę przeszyć do następnej .

Poniżej podaję wzornik kolorów , które proponuje noemi_s z karawaning.pl .

Szczerze powiem , że mój typ to kolor czarny , jest uniwersalny oraz do wszystkiego pasuje . Jeszcze jedno . Nasze biało-czarne logo pięknie się będzie na tym kolorze odznaczać :D :thumbup:

Obrazek
Za każdym zakrętem jest jakaś prosta .

serek
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Postautor: serek » poniedziałek, 14 wrz 2009, 09:51

finger pisze:Szczerze powiem , że mój typ to kolor czarny , jest uniwersalny oraz do wszystkiego pasuje . Jeszcze jedno . Nasze biało-czarne logo pięknie się będzie na tym kolorze odznaczać :D :thumbup:

Zgadzam się z Tobą w 100%, choć wyobrażam sobie 30 osób na zlocie i wszyscy na czarno , jak na pogrzebie...na str. karawaning.pl zagłosowałem za zestawem nr. 4 , jest najodpowiedniejszy wedłóg mnie i mojej Madzi.

Awatar użytkownika
finger
Przyjaciel
Przyjaciel

Postautor: finger » poniedziałek, 14 wrz 2009, 14:23

Widzę w ankiecie miażdżącą przewagę zestawu nr 4 i chyba się z tym pogodzę .
Coś mały odzew na naszym forum :( Nie wiem czy przyjęlismy pozycję wyczekiwania czy nie ma całkowicie zainteresowania tym tematem ???
Za każdym zakrętem jest jakaś prosta .

serek
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Postautor: serek » poniedziałek, 14 wrz 2009, 14:35

Tematem chciał się zająć kol. Jędrek , wieć poczekajmy co powie...

Zdanie swoje wyraziłem i jeżeli karawaning.pl polar będzie taki jak większościowo póki co prowadzi zestaw 4 , to lepiej by było miec inny kolor naszego niewiadówkowego ... , ale to tylko moja opinia.

Wróć do „Na każdy temat”