serek pisze:
Tak więc uważam ,że te logo jest idealnie pasujące na szycie
niechce byc nie grzeczny ale nasze klubowe moze prezentowac sie lepiej
serek pisze:
piotr05 pisze:serek pisze:
piotr05 pisze:serek pisze:Tak więc uważam ,że te logo jest idealnie pasujące na szycie
petek pisze:Słuchajcie, Piotr ma trochę racji. Ta plama będąca czarną przyczepą wygląda nieco upiornie. Ja rozumiem prostotę, ale to już jest minimalizm![]()
I od razu mówię, że nie umiem zrobić lepszego.![]()
serek pisze:W sprawie polarka , to moża sie podpiąć pod karawaning.pl ale tylko z zamówieniem polarów ( ilosć) wykonastwo , gdzieś już coś o tym było mówione na forum ... ,że jest osoba która potrafi , lub wie kto potrafi wykonac naszycie takiego " skomplikowanego logo ...jakim jest bez wątpienia nasze...
petek pisze:Słuchajcie, Piotr ma trochę racji. Ta plama będąca czarną przyczepą wygląda nieco upiornie. Ja rozumiem prostotę, ale to już jest minimalizm![]()
I od razu mówię, że nie umiem zrobić lepszego.![]()
finger pisze:Szczerze powiem , że mój typ to kolor czarny , jest uniwersalny oraz do wszystkiego pasuje . Jeszcze jedno . Nasze biało-czarne logo pięknie się będzie na tym kolorze odznaczać![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości