serek pisze:
Tak więc uważam ,że te logo jest idealnie pasujące na szycie
niechce byc nie grzeczny ale nasze klubowe moze prezentowac sie lepiej

serek pisze:
piotr05 pisze:serek pisze:

piotr05 pisze:serek pisze:Tak więc uważam ,że te logo jest idealnie pasujące na szycie

petek pisze:Słuchajcie, Piotr ma trochę racji. Ta plama będąca czarną przyczepą wygląda nieco upiornie. Ja rozumiem prostotę, ale to już jest minimalizm
I od razu mówię, że nie umiem zrobić lepszego.

serek pisze:W sprawie polarka , to moża sie podpiąć pod karawaning.pl ale tylko z zamówieniem polarów ( ilosć) wykonastwo , gdzieś już coś o tym było mówione na forum ... ,że jest osoba która potrafi , lub wie kto potrafi wykonac naszycie takiego " skomplikowanego logo ...jakim jest bez wątpienia nasze...

petek pisze:Słuchajcie, Piotr ma trochę racji. Ta plama będąca czarną przyczepą wygląda nieco upiornie. Ja rozumiem prostotę, ale to już jest minimalizm
I od razu mówię, że nie umiem zrobić lepszego.

finger pisze:Szczerze powiem , że mój typ to kolor czarny , jest uniwersalny oraz do wszystkiego pasuje . Jeszcze jedno . Nasze biało-czarne logo pięknie się będzie na tym kolorze odznaczać
 Nie wiem czy przyjęlismy pozycję wyczekiwania czy nie ma całkowicie zainteresowania tym tematem ???
  Nie wiem czy przyjęlismy pozycję wyczekiwania czy nie ma całkowicie zainteresowania tym tematem ???Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości