Nowy zakup
Regulamin forum
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
Re: Nowy zakup
Jeśli nie będziesz dawał styropianu 5cm i dywanu to nie będzie za grubo 

N126n
Remont eNki
Remont eNki
Tata Kazika pisze:
Taki mam zamiar, obawiam się tylko czy tapicerka+ ekran to nie za grubo pod uszczelki.
Ekranem nie dojezdżaj do samej uszczelki, zostaw ok. 1cm. Tapicerka ładnie wejdzie pod uszczelkę. Ja tak robiłem, a nie wyciągałem okien i musiałem wcisnąć remontówkę pod uszczelkę. Weszła bez problemu.
OCZY
Team
Nie dla nas "All inclusive". Wolimy "nonexclusive".
kilometry/nocki w n126e
12311/93

kilometry/nocki w n126e
12311/93
Tata Kazika pisze:tantalos pisze:Spokojnie się da ale najwygodniej wszystko okleić i zakładanie okien na końcu.Mam na myśli nowe uszczelki bo ze starymi to nie wiem jak będzie.
Taki mam zamiar, obawiam się tylko czy tapicerka+ ekran to nie za grubo pod uszczelki.
Odetnij ekran wkoło okna tak jak jest to przetłoczenie (ok 2 cm) i dojedź tylko tapicerką. Wstępnie weź sobie wyrównaj tą krawędź aby nie było żadnych "ciućków" i glutów z kleju lub żywicy. Ładniej potem uszczelka siedzi. Brak ekranu na obwodzie 2 cm nie odczujesz termicznie a fajniej się to wszystko potem układa i montuje.
- Tata Kazika
- Fanklubowicz
Re: Nowy zakup/ czas remontu
Dzięki Panowie za odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie 
Dziś udało się trochę poszpachlować, porozwiercać pajączki a co najlepsze miałem pomocnika chętnego na zdzieranie foli z okien
także przez jedno okno już świat widać 

Dziś udało się trochę poszpachlować, porozwiercać pajączki a co najlepsze miałem pomocnika chętnego na zdzieranie foli z okien

- Tata Kazika
- Fanklubowicz
A dziś relax.
No dobra szyby skrobałem
No dobra szyby skrobałem

- Tata Kazika
- Fanklubowicz
tantalos pisze:Fajne pole kempingowe
Zapraszam

- Tata Kazika
- Fanklubowicz

SMS od żony:
żona pisze:126 d z 1980 r kuchenka po lewo, opłacona z dokumentami po głosie jakiś dziadziuś, okolice Tomaszowa.
Tata Kazika pisze:![]()
![]()
![]()
SMS od żony:żona pisze:126 d z 1980 r kuchenka po lewo, opłacona z dokumentami po głosie jakiś dziadziuś, okolice Tomaszowa.
No wersji d jeszcze nie masz. Mało tego... Nie kojarzę, żebym ma jakimś zlocie FKN oglądał "d"

Maciek, czy Ty zakładasz wypożyczalnię? 

OCZY
Team
kilometry/nocki w n126e
12311/93

kilometry/nocki w n126e
12311/93
- Tata Kazika
- Fanklubowicz
Murano pisze:Tata Kazika pisze::lol:![]()
![]()
SMS od żony:
126 d z 1980 r kuchenka po lewo, opłacona z dokumentami po głosie jakiś dziadziuś, okolice tomaszowa.
No wersji d jeszcze nie masz. Mało tego... Nie kojarzę, żebym ma jakimś zlocie FKN oglądał "d"nie, żebym Cię kusił....
Chyba odpuszczę... Choć kusi jechać, obejrzeć...

oko pisze:Maciek, czy Ty zakładasz wypożyczalnię?
Nie, nie planuję, na własny użytek

- kooba
- Administrator
- Kontaktowanie:
Murano pisze:Nie kojarzę, żebym ma jakimś zlocie FKN oglądał "d"
Oj za mało zwiedzania przyczep się kłania

kooba pisze:Murano pisze:Nie kojarzę, żebym ma jakimś zlocie FKN oglądał "d"
Oj za mało zwiedzania przyczep się kłaniaPawloFiona Panie Marcinie.
A no fakt... Byłem nawet w środku. Ale u Pawła chyba blask kwasówki mnie oślepił i nie zauważyłem...

No ale pomijając fakt mojej amnezji to chyba "d" faktycznie jest rzadkością...