INFORMACJA
Jak już pewnie wszyscy wiedzą, podczas zlotu w Ostrowie Warckim miała miejsce wspaniała inicjatywa.
Dzięki Marcinowi i Dorocie krótka licytacja używanego przedsionka przerodziła się w prawdziwą aukcję charytatywną gdzie spontanicznie uczestniczyli chyba wszyscy uczestnicy zlotu. Cel był bardzo szczytny, a dzięki zebranym środkom wspomogliśmy rehabilitację Hani, podopiecznej fundacji "Zdążyć z pomocą".
Niesamowity odzew, bardzo pozytywne opinie oraz prośby skłoniły nas do powtórzenia tej akcji również i w tym roku

Napiszę tak; JESTEŚCIE WIELCY...
Wczorajszy wieczór również możemy zaliczyć do mega udanych.
Jak zwykle nasz kolega Marcin-NAAL stanął na wysokości zadania i bardzo profesjonalnie poprowadził naszą aukcję

Atmosfera podczas wydarzenia była bardzo wesoła, a podczas licytacji wszyscy świetnie się bawili.
Łączna kwota zebrana podczas aukcji to 5850 złotych!!!
WIELKIE DZIĘKI!!!
W tym roku nadal chcemy wspierać podopiecznych Fundacji Dzieciom "Zdążyć z pomocą" . Według mojej wiedzy

Jeśli są jeszcze inne dzieci, a pominąłem to z góry bardzo przepraszam i proszę o taką informację.
Hania, Marcin, Amelia i Martyna są dziećmi naszych kolegów z fanklubu i wielu z was dobrze je zna.
ZASADY - miniregulamin
Osoba wygrywająca licytację wpłaca zadeklarowaną kwotę wyłącznie przelewem na wybrane subkonto jednego z czterech dzieciaków wg poniższych danych:
Odbiorca:
Fundacja Dzieciom "Zdążyć z Pomocą"
Alior Bank S.A., nr rachunku:
42 2490 0005 0000 4600 7549 3994
Tytułem:
23184 Białek Hanna darowizna na pomoc i ochronę zdrowia
37025 Bartnik Martyna darowizna na pomoc i ochronę zdrowia
33192 Matusik Amelia darowizna na pomoc i ochronę zdrowia
20028 Tafelski Marcin darowizna na pomoc i ochronę zdrowia.
Uwaga!
Bardzo ważny jest tytuł przelewu wraz z numerem identyfikacyjnym dziecka w fundacji.
Potwierdzenie przelewu przesyłamy do organizatorów w celu weryfikacji z listą wygrywających uczestników aukcji powstającą w trakcie wydarzenia.