Sandomierz - kemping Browarny
Pełna oferta na stronie http://camping.majsak.pl .
Cena za zestaw + prąd + załoga 2+2 70 plnów. Tanio nie jest ale kemping z pełną w miarę nową infrastrukturą. Łazienki, kuchnia, pralnia, plac zabaw, wiata grillowa, wi-fi. Łazienki czyste i zadbane. Duży plac na kempingi, słupki z prądem co kawałek. Teren oświetlony. Na terenie kempingu jest również hotel ale to akurat mnie nie interesowało. Kemping kilka kroków od starówki.
Kemping Browarny - Sandomierz
- kooba
- Administrator
- Kontaktowanie:
Re: Kemping Browarny - Sandomierz
Tylko właściciel chyba nie wie co to uprzejmość i dbanie o klienta.
Dwa razy byłem na tym kempingu i dwa razy dostałem od właściciela zjebę, tak właściwie to za nic.
Pierwszym razem zapytałem czy może jakaś zniżka dla FKN, to dostałem niezły opier..., że on to nie chce mieć z niewiadówkami nic wspólnego bo jak mu kiedyś zrobili zlot to przyczepy stały na miejscach dla namiotów i jak popadał deszcz to przy wyjeżdżaniu całe pole mu zryli. Ja rozumiem, że miał w przeszłości jakieś problemy (chyba chodzi o pierwszy zlot FKN organizowany wspólnie z k.pl), ale to nie znaczy, że ma prawo opier... każdego kto się nawinie z FKN. Ja wtedy nie byłem członkiem fanklubu, mogłem nawet nie mieć jeszcze przyczepy.
A za drugim razem odwiedzili nas znajomi, którzy grzecznie zameldowali się na bramie jak wchodzili mówiąc, że idąc do nas w odwiedziny. Przy wyjściu oni dostali zjebkę, że wizyta była za długa, a nam oberwało się przy wyjeździe.
Dwa razy byłem na tym kempingu i dwa razy dostałem od właściciela zjebę, tak właściwie to za nic.
Pierwszym razem zapytałem czy może jakaś zniżka dla FKN, to dostałem niezły opier..., że on to nie chce mieć z niewiadówkami nic wspólnego bo jak mu kiedyś zrobili zlot to przyczepy stały na miejscach dla namiotów i jak popadał deszcz to przy wyjeżdżaniu całe pole mu zryli. Ja rozumiem, że miał w przeszłości jakieś problemy (chyba chodzi o pierwszy zlot FKN organizowany wspólnie z k.pl), ale to nie znaczy, że ma prawo opier... każdego kto się nawinie z FKN. Ja wtedy nie byłem członkiem fanklubu, mogłem nawet nie mieć jeszcze przyczepy.
A za drugim razem odwiedzili nas znajomi, którzy grzecznie zameldowali się na bramie jak wchodzili mówiąc, że idąc do nas w odwiedziny. Przy wyjściu oni dostali zjebkę, że wizyta była za długa, a nam oberwało się przy wyjeździe.
...narwaniec i tyle
Trzeba było poprosić na rozjemcę ojca Mateusza
Trzeba było poprosić na rozjemcę ojca Mateusza

To napisałem ja, dworek 

- Globusy
- Fanklubowicz
- Kontaktowanie:
Byliśmy i potwierdzamy wszystko, czyli właściciel buc i gbur, z tym że z nim gościć się nie musimy
Kemping prowadzony profesjomalnie ze wszelkimi wygodami.
Drogi to fakt, ale noc czy dwie do przeżycia
dla Sandomierza warto 
Pozdrawiamy Globusy

Drogi to fakt, ale noc czy dwie do przeżycia

Pozdrawiamy Globusy