TomekN126N pisze:A mnie się podoba. Trzeba mieć pomysł i chęci, żeby coś takiego zrobić. Przynajmniej nie siedzisz przy klawiaturze i nie narzekasz, tylko coś robisz.
A czy ja napisałem, że mi się nie podoba? Znowu doszukujesz się rzeczy których nikt nie napisał. Wręcz odwrotnie, napisałem wyraźnie że świetna robota tylko że nie widzę zastosowania. Mirek pewnie widzi więc sobie zrobił, a w sumie jak sam napisał zrobił to między innymi z "potrzeby majsterkowania". Znam ten ból

, bo też nie raz dłubię coś żeby tylko dłubać.
misha22 pisze:Przypominam sobie targanie wszelkiej wielkości akumulatorów żeby muzy posłuchać... A tu wszystko się z telefonu da i z bumboxa wspartego powerbankiem.
Znak czasu. Kiedyś 6 x R20 a dzisiaj telefon i JBL w kieszeń, do tego powerbank i można świat wojować i laskom imponować
A propos powerbanków to ostatnio nabyłem od majfrendów obudowę do takowego o pojemności 16x18650. Waży toto chyba z kilogram, ale kilka razy można naładować telefon. Ja niestety mam ogniwa z odzysku i już chyba nienajlepsze, ale gdyby to załadować dobrymi, nowymi ogniwami (które niestety są dość drogie) to i tydzień pewnie dałoby się ładować telefon.