Pavulon pisze:Murano pisze:Ciekawe. Robiłeś z konieczności czy dla fanu?
Zamówiłem na Ali ale przesyłka zginęła więc trochę z konieczności, a więcej dla fanu
Szkoda, że zamawiałeś z Ali, Przemek Samoogon robi takie w nie dużych monetach

Pavulon pisze:Murano pisze:Ciekawe. Robiłeś z konieczności czy dla fanu?
Zamówiłem na Ali ale przesyłka zginęła więc trochę z konieczności, a więcej dla fanu
__ArroW__ pisze:
Szkoda, że zamawiałeś z Ali, Przemek Samoogon robi takie w nie dużych monetach
Pavulon pisze:gazu unikam jak diabeł święconej wody
Pavulon pisze:chociaż mi nie jest potrzebny bo w grudniu zdarza się że śpię w hamaku albo w namiocie.
reflexes pisze:Tylko to są przypadki jeden na milion. Zdarzają się, ale w domach, autach też a jednak mamy gaz do gotowania, ogrzewania i w autach do jeżdżenia. Napisałem, że Cię rozumiem, bo dla mnie też niewyobrażalne było posiadanie gazu w przyczepie. Dość szybko u nas zapadła decyzja o kupnie większej przyczepy z toaletą więc nasze oczy poszły w kierunku zgniłków. Tu takie wyposażenie jest w standardzie więc zaczęliśmy korzystać. Pierwsze dwie noce jak zacząłem włączać trumę to praktycznie nie spałem. Później jakoś poszło i dzisiaj mój pogląd na tą sprawę zmienił się o 180 st. Podobnie zresztą jak korzystanie z kempingów. Na początku w ogóle nie zakładałem opcji korzystania z czegoś innego. Dzisiaj coraz częściej rozglądam sie za pół dzikimi polami bez luksusów albo wręcz dzikusami, bo to jest kwintesencja tej zabawy.
Samoogon pisze:Jaki zaczniesz jeździć samo przyjdzie, to tak działa
Pavulon pisze:Nie namówicie mnie na ....razie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości