MagdaN126N pisze:Przecież wiem... chciałam się z Tobą podroczyć
No wiem

Już niedługo w Cierzpiętach się będziemy droczyć

MagdaN126N pisze:Przecież wiem... chciałam się z Tobą podroczyć
reflexes pisze:Skoro do majówki zostało tylko 10 dni to i prognozy coraz bardziej realne, a wygląda to nadzwyczaj obiecująco.
stachu_gda pisze:Heh to ja Was chciałem odwiedzić w pierwszy weekend na moto
dzin1975 pisze:Jak pędzić Pany, na te Mazury? Nigdy nie byliśmy, kompletnie nie znam dróg. Navi mnie przez warszawkę prowadzi... Wolałbym uniknąć, a z drugiej strony jak mam totalnymi dziurami lecieć...
z1c00 pisze:dzin1975 pisze:Jak pędzić Pany, na te Mazury? Nigdy nie byliśmy, kompletnie nie znam dróg. Navi mnie przez warszawkę prowadzi... Wolałbym uniknąć, a z drugiej strony jak mam totalnymi dziurami lecieć...
Mysle ze ciezko bedzie , raczej bedziesz musial cisnac przez Wawe w strone Ostrołęki
reflexes pisze:Daj mu spokój. Musi lodówkę, trumę podłączyć i jakieś świeczki spakować
dzin1975 pisze:Gdzie Rafalski ? Jak potrzebny to go nie maRafał, do tablicy
dzin1975 pisze:Jak pędzić Pany, na te Mazury?
ruciak76 pisze:Przasnysz => DK57 => Szczytno => DK58 => Babięta => DW601 => Nawiady / Cierzpięty
CornBlumenBlau pisze:Ja pojadę: Sieradz - Poddębice -Płock - Przasnysz - Chorzele - Myszyniec - Cierzpięty
reflexes pisze:pojawimy się w sobotę 28.04 koło południa i zostajemy do niedzieli 6.05
reflexes pisze:chyba pojadę z Ostródy na DK58 i na Szczytno zamiast DK16 na Olsztyn
termin21 pisze:Mamy 550km a holujemy Niewiadówkę, Polonezem Borewiczem i nie jestem pewien czy dojedziemy.
Wróć do „Zloty, Spotkania i Wydarzenia Karawaningowe”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości