A od nas nie chcieliście

Tata Kazika pisze:Tak to jest z tą "ekologią"
82509451_1084808198531022_8287904550350749696_n.jpg
krzysztof_cw pisze:Pozdrowienia dla właścicieli![]()
kooba pisze:Zimno mi to mówi KIA
Jak było -25 to rzuciła palenie. I to nie dla tego, że coś było nie tak. Po prostu komputer uznał, że jest za zimno i nawet nie grzał świec.
Ja też mu nie wierzę. Kiedy ostatnio było -25?dzin1975 pisze:kooba pisze:Zimno mi to mówi KIA
Jak było -25 to rzuciła palenie. I to nie dla tego, że coś było nie tak. Po prostu komputer uznał, że jest za zimno i nawet nie grzał świec.
Kuba, żartujesz?
krzysztof_cw pisze:Ja też mu nie wierzę. Kiedy ostatnio było -25?dzin1975 pisze:kooba pisze:Zimno mi to mówi KIA
Kuba, żartujesz?
kooba pisze:krzysztof_cw pisze:Ja też mu nie wierzę. Kiedy ostatnio było -25?dzin1975 pisze:kooba pisze:Zimno mi to mówi KIA
Kuba, żartujesz?
Niestety nie żartuję. Było to w 2017 w Zakopanem. Gość z assistance przywiózł opalarkę i przedłużacz. Trochę ciepłego powietrza w dolot i zaczęła gadać. Koleś powiedział, że od rana tak jeździ do nowych KIA i Volvo.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 34 gości