Na majówce w Przemyślu kilka osób zwracało się z prośbą abym dał znać w jakim terminie będę na "naszej łączce" w Bieszczadach, miejscowość Kalnica. Otóż wstępnie już mogę napisać, że urlop mam praktycznie cały lipiec (nie na darmo przerabiałem mocowanie w schowku na butle 11 kilową

) więc jeśli ktoś ma czas i ochotę posiedzieć przy piwku i ognisku to zapraszam. Nie będziemy robić list chętnych, atrakcji itd, po prostu chcesz, zapinasz cepkę na hak i przyjeżdzasz. Chcesz łazić po górach to łazisz, sam w grupie do dogadania, chcesz leżeć to leżysz, jakby to powiedział Owsiak róbta co chceta. Będzie od czerwca na miejscu właściciel działki więc przyjechać i odjechać każdy może kiedy chce, można zostać nawet do jesieni. Odpłatność to 5 zł od osoby za dobę, przynajmniej tak było w roku ubiegłym i 5 zł za samochód, przyczepa gratis. Rozliczenie i pertraktacje z właścicielem. Sugerowany termin jednak, abyśmy się spotkali w większym gronie to weekend 11-13 lipca. W tym terminie mają być Ania z Pawłem czyli Pawlo i Fiona, a także będzie kręcił się po okolicy Tomek - reflexes. Prawie potwierdził swój przyjazd karolus;) zresztą nie wyobrażam sobie żeby Karola i Justyny nie było. Nie wiem kto będzie miał ochotę na ten wyjazd ale wśród pytających o bieszczadzką łączkę na majówce u Karola z tego co pamiętam byli: Robert, Zundapp600, Kooba, Vipwest, i pewnie Stico. Oczywiście każdy inny mile widziany. Warunki kto był to zna, kto nie był odsyłam do wątku Roberta
Inauguracja sezonu 2014 czyli Bieszczady 21-23.03Na ewentualne pytania chętnie odpowiem.