Paczek, teraz ruszyło - kompletna cała rama z hamulcem najazdowym - w Radomiu.
http://moto.allegro.pl/przyczepa-podwoz ... 38004.html
Hamulec najazdowy
Re: Hamulec najazdowy
Taaaaaaaaa ruszyło .
I zaraz stanęło . już sprzedana
Ale dzięki za info
Czuwaj Konziu - może następnym razem ......................
I zaraz stanęło . już sprzedana
Ale dzięki za info
Czuwaj Konziu - może następnym razem ......................
Witam
Powiem tak N126E z najazdem to jest to jak masz dobrze ustawiony to w trasie używasz z 30 % mniej hamulca w aucie kiedyś w ciągu na ,, 7-ce"ktoś ostro dał po heblach z przodu i gdyby nie najazd w przyczepie to jadąc do Chorwacji wakacje zacząłbym od zaparkowania składu w bagażniku jakiegoś wypasionego auta
Ja zaczynałem od N126EA potem N126N i powrót do N126EA na tą ostatnią czekałem ponad 2 lata i się znalazła nawet z idealną lodówką 230 , 12 , gaz . Wracając do tematu to z detali składać nie warto jak już to przekładka kompletu ( cały dół )
Pozdrawiam
Powiem tak N126E z najazdem to jest to jak masz dobrze ustawiony to w trasie używasz z 30 % mniej hamulca w aucie kiedyś w ciągu na ,, 7-ce"ktoś ostro dał po heblach z przodu i gdyby nie najazd w przyczepie to jadąc do Chorwacji wakacje zacząłbym od zaparkowania składu w bagażniku jakiegoś wypasionego auta

Ja zaczynałem od N126EA potem N126N i powrót do N126EA na tą ostatnią czekałem ponad 2 lata i się znalazła nawet z idealną lodówką 230 , 12 , gaz . Wracając do tematu to z detali składać nie warto jak już to przekładka kompletu ( cały dół )
Pozdrawiam
Paczek pisze:Taaaaaaaaa ruszyło .
I zaraz stanęło . już sprzedana ....
tym razem ja byłem szybszy

i gumki nowe też

Gratuluję - dobrze że sprzęt jest w klubie
Paczek pisze:Gratuluję - dobrze że sprzęt jest w klubie
została jeszcze rama - golutka z podporami - może komuś się przyda