Już była sprzedana.
PS. Ja to mam pecha - 2 dni byłem na konferencji w Łodzi - a tu taka okazja przeszła koło nosa.

Robert taka oferta sprzedaje sie w 15min, wiem bo do mnie też dzwonili jak tylko ogłoszenie się ukazałorobert pisze:Dzwoniłem jak tylko wszedłem na forum i zobaczyłem link.
Już była sprzedana.
PS. Ja to mam pecha - 2 dni byłem na konferencji w Łodzi - a tu taka okazja przeszła koło nosa.

:thumbup:robert pisze:Mam tego świadomość, że handlarze skupują za grosze a później odsprzedają z zyskiem.
No, ale w końcu mamy wolny rynek i każdy orze jak może :]

W zeszły weekend byłem w Kielcach na nartach - patrzyłem po drodze - na odcinku Kielce - Góra Kalwaria nic.robert pisze:Jasne - tyle, że jeszcze trzeba mieć czas i możliwości jeździć i szukać takie z kartką za szybą.
:]

Nie chwaliłem się dotąd Kolegom, ale trafiła się. Jutro mija tydzień, jak ją z kol. Szczepanem przycholowaliśmy przez pół Polski.Konrad_wawa pisze:Jak również chyba codziennością nie jest hamulec najazdowy - tak jak kolega sobie życzył.konrad pisze:buda fajna bo ma otwierane okna, co w tych egz nie jest codziennością
Druga taka może się nie trafić ( albo niezbyt szybko ).