W Augustowie za rondem na światłach skręcasz na Sejny i tak gonisz parę km. Przejeżdżasz przejazd kolejowy i na pierwszym słupku 344km skręcasz w prawo w taką leśną drogę - będą znaki Sirocco, kajaki, sauna itp. masz zestaw terenowy to se poradzisz

. Jedziesz sporo taką drogą, po lewej mijasz leśniczówkę (jest tam bar i sklep z chlebem za 3zł

). Jedziesz dalej prosto aż po lewej zobaczysz znowu znaki (sirocco,kajaki,sauna) i tam skręcasz w lewo. Po drodze mijasz liczne pola namiotowe (leśne) i jedziesz aż do końca tej drogi. Jak dojedziesz do rozwidlenia gdzie po lewej będą stały domki to właśnie będziesz na miejscu. Skręć delikatnie w lewo, zaparkuj zestaw i idź na pole do baru aby się dogadać do miejsca postoju. Napisz kiedy się tam wybieracie bo i ja nabrałem strasznego apetytu, zwłaszcza że Justyna będzie miała wolne

. Weekend odpada bo mamy wesele, ale w środę po pracy dało by się wyskoczyć

i posiedzieć do piątkowego wieczora. Przedłużacz weż raczej długi - kiedyś starczał typowy ogodowy ,ale teraz jak zawaliła się ta świetlica to nie wiem. Jak coś to masz nr.telefonu do właścicieli to ci dokładnie powiedzą (87) 643 00 84 i kom. 603 70 95 70. I jakbyś miał jeszcze jakieś pytania czy problem z dojazdem to mój tel. 504 373 591.