A gdyby taśmy się znudziły to zawsze jest możliwość podpięcia telefonu przez taką kasetkę z kablem, zresztą pewnie taką posiadasz.
PRL
Re: PRL
Nie posiadam bo nigdy nie była mi potrzebna ale zawsze można zanabyć... Kaset sam wiesz, że mam sporo, z pół bagażnika bym zapakował więc przy czasie spędzonym za kierownicą na kilka lat wystarczyRAFALSKI pisze:Bajka
A gdyby taśmy się znudziły to zawsze jest możliwość podpięcia telefonu przez taką kasetkę z kablem, zresztą pewnie taką posiadasz.
Już nie mogę się doczekać!
W poniedziałek idzie do człowieka, który w latach 80 był serwisantem UNITRA. Do dziś dłubie w sprzętach vintage. Będzie jak mówisz. Już o tym myślałem.RAFALSKI pisze:Pewnie
Tak jeszcze myślę, nie wiem jak ten magnetofon jest zbudowany ale jeśli na pasku to warto by go profilaktycznie wymienić.
Ooo
Przydałby mi się taki człowiek. GS-424 "Bernard" kręci talerzem ale nie trzyma stabilnie obrotów. Możesz dać na PW kontakt do gościa?
Z innej beczki. Nie pamiętam czy już kiedyś nie wrzucałem ale akurat wczoraj byłem i zrobiłem fotki. W jednym z małych, radomskich sklepów auto-moto wiszą na ścianie takie cuda. Są to obrazy olejne nieznanego artysty które kiedyś wisiały w Polmozbycie a po likwidacji trafiły w ręce prywaciarzy. Podobno niejeden pasjonat chciał je odkupić
Z innej beczki. Nie pamiętam czy już kiedyś nie wrzucałem ale akurat wczoraj byłem i zrobiłem fotki. W jednym z małych, radomskich sklepów auto-moto wiszą na ścianie takie cuda. Są to obrazy olejne nieznanego artysty które kiedyś wisiały w Polmozbycie a po likwidacji trafiły w ręce prywaciarzy. Podobno niejeden pasjonat chciał je odkupić
- popiolekpolska
- Fanklubowicz

Z mojej skromnej wiedzy to 424 to był Adam, a 434 Bernard. Adam napęd bez paskowy, Bernard paskowy. U mnie dopiero pomogła wymiana potencjometru regulacji obrotów.
N126e 1983
N126n 1988 -ex
N132L 1984
N126n 1988 -ex
N132L 1984
Dziś klasyka karawaningowej motoryzacji PRL...
Gadżet, mityczny ekonomizer jazdy z przyczepą...
Czekał na reanimację długo i się doczekał
Spojler aerodynamiczny.
Odnowiony czeka na debiut w tym sezonie.
Gadżet, mityczny ekonomizer jazdy z przyczepą...
Czekał na reanimację długo i się doczekał
Spojler aerodynamiczny.
Odnowiony czeka na debiut w tym sezonie.
No nie wiem. Ja słyszałem, że taki spojler to +3l/100kmtomcat pisze:Przy obecnych cenach paliw jak znalazł
Niewiadów N126n
Niewiadów N132T
Hobby 560 UFE
Dethleffs Camper 530 FSK
Adria Twin 640 SHX
RollerTeam Kronos 284TL
KIA Sorento '21
Jeep Grand Cherokee '01 - upgrade
active
unread
Mądrość przychodzi z wiekiem, ale niestety często wiek przychodzi sam
Niewiadów N132T
Hobby 560 UFE
Dethleffs Camper 530 FSK
Adria Twin 640 SHX
RollerTeam Kronos 284TL
KIA Sorento '21
Jeep Grand Cherokee '01 - upgrade
active
unread
Mądrość przychodzi z wiekiem, ale niestety często wiek przychodzi sam
- krzysztof_cw
- Moderator

- Kontakt:
Nie przesadzaj z prędkością, bo docisk połamie Ci resory 
Chrysler Grand Voyager 3.3 + Chrysler Town&Country 3.6 + Niewiadów N126e + Adria Adiva 502 UK 
Ja mam lotnicze chyba a co najmniej wojskowe...krzysztof_cw pisze:Nie przesadzaj z prędkością, bo docisk połamie Ci resory