I zostałem bezdomnym.
Regulamin forum
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
W dziale "na każdy temat" został utworzony wątek Hydepark
Hydepark czyli specjalny dział ub wątek występujący na forach internetowych, czatach i innych serwisach internetowych, pozwalający na wolną dyskusję nieograniczoną żadnym tematem przewodnim. Hydepark wziął swoją nazwę od Królewskiego Londyńskiego Parku o tej samej nazwie, który zawdzięcza swoje potoczne znaczenie - jako forum swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa - od Speakers' Corner, położonego w pobliżu Marble Arch, które jest tradycyjnym miejscem przemówień i debat.
Hydepark występujący na wielu forach internetowych (głównie specjalistycznych, poświęconych wąskiemu zagadnieniu), charakteryzuje się tym, iż nie jest ściśle moderowany. W miejscu tym zazwyczaj dopuszczone są wątki off-topic (czyli zagadnienia nie związane z profilem tematycznym forum).
Obowiązują zasady poprawnej pisowni (w tym bez wulgaryzmów) i zakaz obrażania osób, ich poglądów, opinii lub uczuć religijnych.
I zostałem bezdomnym.
Trasa Chojnice Bytów pełni dziur i nierówności i efekt złamał się sworzeń od wahacza. Na spocie Paczka mówiłem że już ostatni raz jadę tą budą nad morze ale nie oto mi chodziło. Więc panie i panowie Na drogach Pomorza OSTROŻNIE bo ten pan od lawety mówił że to nie pierwsza przyczepka z urwanym kołem. I zostałem bez przyczepy.Pozdrawiam.
Pozdrawiam . Ford Focus, Niewiadów N126n
- Fiacior75
- Fanklubowicz

Re: I zostałem bezdomnym.
Oooo nieeeee, ale naprawisz ją? Mam nadzieję, że się da.
O kurczę
Arek, jutro napiszę Ci na PW namiary na firmę, tę co eNkę naprawialiśmy. Oni są w stanie to naprawić tak, że niemal nie będzie widać.
Poszło PW, odezwij się do nich.RAFALSKI pisze:jutro napiszę Ci na PW namiary na firmę, tę co eNkę naprawialiśmy.
- tomcat
- Moderator

Nasze polskie drogi...
arek70 a może byś chciał ośkę do n126? Po moim remoncie została mi ośka w stanie koła się kręcą więcej opony resorują jak wahacze, ale zawsze coś... tylko najlepiej odbiór osobisty, bo kurierem to raczej się nie opłaca 140zł. Oś oczywiście za darmo.
Na zdjęciach wszystkiego nie widać.Rama się skrzywiła ,podłoga pęknięta więc po oględzinach stwierdziłem że nie ma co naprawiać .Mamy bardzo dobrych znajomych pod Kościerzyną którzy nam pomogli i tam też moja przyczepa zmieniła właściciela. Więc NA RAZIE jestem bez przyczepy.
Z właścicielem drogi można próbować ale to kupa zachodu.
-
naal
Każda droga gminna ma własne OC. Gdybyś wezwał policję na miejsce zdarzenia to miałbyś podkladke i starać się o numer polisy od zarządcy drogi. Z tego co wiem to sporo ludzi zglaszalo głównie pokrzywione felgi.
- Mr.Makarena
- Fanklubowicz

No niby tak, ale myślę że firma ubezpieczeniowa wyceniłaby wartość niewiadowki na jakieś grosze, więc skórka nie warta za wyprawkę...naal pisze:Każda droga gminna ma własne OC. Gdybyś wezwał policję na miejsce zdarzenia to miałbyś podkladke i starać się o numer polisy od zarządcy drogi. Z tego co wiem to sporo ludzi zglaszalo głównie pokrzywione felgi.
Pozdrawiam :
Mr.Makarena
Mr.Makarena
Nigdy nie musisz się zgadzać z ich wyceną.Mr.Makarena pisze:No niby tak, ale myślę że firma ubezpieczeniowa wyceniłaby wartość niewiadowki na jakieś grosze, więc skórka nie warta za wyprawkę...naal pisze:Każda droga gminna ma własne OC. Gdybyś wezwał policję na miejsce zdarzenia to miałbyś podkladke i starać się o numer polisy od zarządcy drogi. Z tego co wiem to sporo ludzi zglaszalo głównie pokrzywione felgi.
Niech naprawiają. Mają doprowadzić do stanu sprzed wypadku.
- Mr.Makarena
- Fanklubowicz

Nieprawda. Jeżeli koszt naprawy jest nieopłacalny, jest szkoda całkowita, wypłacają Ci kasę.Paczek pisze:Nigdy nie musisz się zgadzać z ich wyceną.Mr.Makarena pisze:No niby tak, ale myślę że firma ubezpieczeniowa wyceniłaby wartość niewiadowki na jakieś grosze, więc skórka nie warta za wyprawkę...naal pisze:Każda droga gminna ma własne OC. Gdybyś wezwał policję na miejsce zdarzenia to miałbyś podkladke i starać się o numer polisy od zarządcy drogi. Z tego co wiem to sporo ludzi zglaszalo głównie pokrzywione felgi.
Wtedy musisz wynając rzeczoznawce , koszty , czas , pisma , odwolania , itp itd ...
Niech naprawiają. Mają doprowadzić do stanu sprzed wypadku.
Pozdrawiam :
Mr.Makarena
Mr.Makarena