wczoraj trochę się nad tym głowiłem szukałem jakiś gotowych rozwiązań jednak żadne jakoś mi nie przypadło do gustu
a ten wątek stworzyłem po to aby przedyskutować pewne kwestie które wraz z utworzeniem takiego działu się pojawiają
[1] - czy możemy takie "usługi" oferować z punktu widzenia zarobkowo-skarbowo-prawnego
[2] - jakby to miało wyglądać wg Was- jako część forum, dział na stronie, a może zupełnie coś odrębnego
(są pewne odrębne gotowe rozwiązania) (to ostatnie wg mnie najlepsze ale mogłoby wymagać osobnej rejestracji)
[3] - logowanie - czy logowanie miało by być obowiązkowe? część osób loguje się na forum tylko po to aby coś sprzedać później już nie korzysta z forum, ani z fanklubu (dlatego odrębna rzecz była by może najlepsza z tego powodu)
[4] - jakby to miało w ogóle wyglądać - działy ofert, czas trwania ofet, komunikaty, kontakt pomiędzy kontrahentami itp
pomyślcie proszę nad tym - myślę że jest spora szansa na stworzenie takiego systemu jednak musi to mieć ręce i nogi,
wersja typu a'la forumularz "pochwal się niewiadówką" - odpada z powodów technicznych