Yyyy.... Ty drugą młodość przeżywasz, nie przydadzą się?dzin1975 pisze:Nic żeś nie godoł pieronie. Po nowym roku na strychu poszukam, znajdą sięMurano pisze:Woooowwww!!!!
Sprzedaj mi jeden egzemplarz.
Muszę taki mieć jeden!
PRL
Re: PRL
-
dzin1975
Druga młodość, ale pamięć jeszcze dobraMurano pisze:Yyyy.... Ty drugą młodość przeżywasz, nie przydadzą się?dzin1975 pisze:Nic żeś nie godoł pieronie. Po nowym roku na strychu poszukam, znajdą sięMurano pisze:Woooowwww!!!!
Muszę taki mieć jeden!
Zastanawiam się po co Tobie Marcinku
Bo się interesuję...dzin1975 pisze:Druga młodość, ale pamięć jeszcze dobraMurano pisze:Yyyy.... Ty drugą młodość przeżywasz, nie przydadzą się?dzin1975 pisze:Nic żeś nie godoł pieronie. Po nowym roku na strychu poszukam, znajdą sięMurano pisze:Woooowwww!!!!
Muszę taki mieć jeden!Wystarczą wspominki
![]()
-
BoskiWalenty
- Fanklubowicz

Jest jeszcze mały kalendarzyk z 88 ale zdjęcia nie wstawiłem bo całego musiałbym zakryć.Murano pisze:Woooowwww!!!!
Muszę taki mieć jeden!
Poziom alkoholu powyżej 0,5 promila zapewnia doraźną nieśmiertelność...
N126n `89 dizel edyszyn - już nic nie robię, a jednak...
N132T `84 gaz edyszyn
Ford S-Max mk1 '14 - holownik
Ford Fiesta MK7 '09 -małe, srebrne toczydełko
Towarówka ze Świdnika
N132T `84 gaz edyszyn
Towarówka ze Świdnika
-
dzin1975
No, to jest argumentMurano pisze:Bo się interesuję...dzin1975 pisze:Druga młodość, ale pamięć jeszcze dobraMurano pisze:Yyyy.... Ty drugą młodość przeżywasz, nie przydadzą się?dzin1975 pisze:Nic żeś nie godoł pieronie. Po nowym roku na strychu poszukam, znajdą sięMurano pisze:Woooowwww!!!!
Muszę taki mieć jeden!Wystarczą wspominki
![]()
Trochę zejdzie
-
BoskiWalenty
- Fanklubowicz

Małżonka planuje remont mieszkania po swoich rodzicach i w trakcie przygotowań i rozbiórki starych podłóg pod progiem znalazła takie coś.
Poziom alkoholu powyżej 0,5 promila zapewnia doraźną nieśmiertelność...
N132T `84 gaz edyszyn
Towarówka ze Świdnika
N132T `84 gaz edyszyn
Towarówka ze Świdnika
-
naal
Czołem PRLove świry! Zakupiłem ostatnio za pośrednictwem pewnego kolegi z naszych szeregów w bardzo ładnym stanie Unitre Saturn celem przebudowy na barek. Brakuje mi jeszcze do pełni szczęścia mebelka, na którym to ów barek ma stanąć. Może ktoś z Was ma zbędne, lub zna kogoś, kto zna kogoś, kto ma i za niewielkie pieniądze byłby skłonny sprzedać. Konkretnie chodzi o stolik pod radio typ 640b. Jak najbardziej może być do odnowienia. Wiem, że na olx jest tego trochę, ale nie sztuka wydać 400 cebulionów, a raczej wyhaczyć okazję 
Fotki prosszzzz...
Fotki prosszzzz...
Miałem takie cudo w domu rodzinnym. I stało na nim radio, ale nie pomnę jakie.naal pisze: stolik pod radio typ 640b.
OCZY
Team
Nie dla nas "All inclusive". Wolimy "nonexclusive".
kilometry/nocki w n126e
12311/93
Nie dla nas "All inclusive". Wolimy "nonexclusive".
kilometry/nocki w n126e
12311/93
Fajny pomysł, spodobał mi się. Zdradzisz jak chcesz przerobić ten telewizor? Mam kilka sztuk takich sprzętów i może któryś zacznie nowe życie w takiej roli.naal pisze:(...) Unitre Saturn celem przebudowy na barek.
Stolika oczywiście nie mam.