no toć pisze,kaiman pisze:Mercedes a nie Mercedes
Jak już to Puch.
Przecież i tak dla 99% ludzi to Mercedes. A to takim sam Mercedes jak nowy Smart czy Citan.
Dzisiaj już praktycznie wymarłe a pochodzi jeszcze z przedwojennej Polskidzin1975 pisze:określenie ,,łazik,, mnie rozwaliło

DziękiFiacior75 pisze:Rafalski ten gramofon istne cudo!!!

O, coś pięknego! Wieża trochę sfatygowana ale jak gra to świetnie. Gdyby Ci się znudził ten zestaw, to wiesz w czyje ręce go wydaćreflexes pisze:Właśnie wytargałem taki zestaw hifi od znajomego z piwnicy.
Pasek powinieneś kupić bez problemu na Allegro.reflexes pisze:Czy gdzieś mozna do tego dokupić pasek? Adaper dział, wzmacniacz też ino przeciąga, bo pasek sparciał.
Coś jak z tym tematem o grilluMurano pisze:Hihihihihi....Fiacior - to się rozprzestrzenia szybciej niż myślałem
Ja już od dawna jestem zainfekowanyMurano pisze:Chyba zasialiśmy wirusa
Dopóki nas nie było na forum to oprócz Wigry Makareny i jego oldscholowych wibielanych dżinsów z ćwiekami nikt się nie ujawniłał a teraz ...prozzszsz...
Tak. Ma wymiary bagażnika dachowego na Kanta, Malucha i Poloneza.RAFALSKI pisze:To jakaś specjalistyczna, dachowa?
Wszystko jest do ogarnięcia. Głośniki można regenerować ale skoro obudowa nie teges to chyba nie warto, lepiej poszukać innych. Jak wzmak trybi, tuner też to jest dobrze. Jeśli słuchasz radia to przestroić też można. Magnetofon rozkręć bo może nie startuje z powodu jakiejś dupereli. Może bezpiecznik albo sam włącznik?reflexes pisze:Głośniki mają poobrywane zawieszenia, jeden gdzieś lekko zawilżał i płyta sie rozłazi. Drugi obudowa calkiem dobra. Wzmacniacz działa, radio nie przestrojone, a kaseciak w ogóle nie odpalił, a dodatkowo wpadł do środka przycisk przy próbie odpalenia. Miałem większe nadziej wobec tego sprzętu.
E, no to fajna sprawa.Murano pisze:Tak. Ma wymiary bagażnika dachowego na Kanta, Malucha i Poloneza.
Usztywniona podłoga, rozpinana jest w poziomie w celu powkładania bagaży na dach. Te paski służą do przypięcia jej do szczebelków bagażnika.
Będzie do kompletuMurano pisze:Ta akurat przypadkowo;-) jest wykonana ze skaju identycznego jak fotele w moim Fiacie. Taka analogia...
Hehe, moja mimo upływu czasu, dalej tego nie rozumie ale przynajmniej wie, że sprzętu a szczególnie gramofonu się nie dotyka/odkurza/wyciera/itp.reflexes pisze: Nie wiem jeszcze tylko co na to żona. Ona może tego nie zrozumieć