Przecież ma deadlineFiacior75 pisze:No widzę że lecisz ostro z tematem ,oby tak dalej!!!
Remont naszymi Oczami
-
sookinsyn
Re: Remont naszymi Oczami
Tak, tak, jak nie zdążę na Suchedniów, to mi przyczepę zabiorą. 
OCZY
Team
Nie dla nas "All inclusive". Wolimy "nonexclusive".
kilometry/nocki w n126e
12311/93
kilometry/nocki w n126e
12311/93
Re: RE: Re: Remont naszymi Oczami
My poprostu wierzymy w ciebie i wiemy, że dasz radyoko pisze:Tak, tak, jak nie zdążę na Suchedniów, to mi przyczepę zabiorą. [emoji38]
Benia, Maciej i Inga z Zielonek 
-
sookinsyn
Zabrać nie zabiorą, ale możesz zasnąć w Suchedniowie a obudzić się... Hmmm, tu mamy wiele możliwości...
Grunt to dobra motywacjasookinsyn pisze:Zabrać nie zabiorą, ale możesz zasnąć w Suchedniowie a obudzić się... Hmmm, tu mamy wiele możliwości...
Kuba, Tobie to akurat wierzę. Po tym co zrobiłeś w Zarzęcinie...

OCZY
Team
kilometry/nocki w n126e
12311/93
kilometry/nocki w n126e
12311/93
-
dzin1975
Np. nad rzeką w Sobkowiesookinsyn pisze:Zabrać nie zabiorą, ale możesz zasnąć w Suchedniowie a obudzić się... Hmmm, tu mamy wiele możliwości...
Udało mi się zrobić fotkę laminatu pod podłogą.
Kupiłem też w końcu folię NRC. Jakby ktoś potrzebował, to w Auchanie jest po 4.49 zł za sztukę. A w aptece chcieli 12zł.
Zdecydowałem jeszcze o izolacji podłogi styropianem. Tego nigdy za wiele.
OCZY
Team
kilometry/nocki w n126e
12311/93
kilometry/nocki w n126e
12311/93
My też dawaliśmy styropian i gumę do izolacji na laminat i osb, ale to bez konieczności.oko pisze:Udało mi się zrobić fotkę laminatu pod podłogą. Kupiłem też w końcu folię NRC. Jakby ktoś potrzebował, to w Auchanie jest po 4.49 zł za sztukę. A w aptece chcieli 12zł.
Bobobip, jaką gumę?
OCZY
Team
kilometry/nocki w n126e
12311/93
kilometry/nocki w n126e
12311/93
My używaliśmy gumy do izolacji łazienek Mapei, ale może być to po prostu folia w płynie. To tak w razie wilgoci, żeby osb nie złapało grzybaoko pisze:Bobobip, jaką gumę?
Ja się właśnie zastanawiałem nad jakąś folią w płynie. Chyba jeszcze coś mam, więc może machnę tę płytę od strony laminatu.
OCZY
Team
kilometry/nocki w n126e
12311/93
kilometry/nocki w n126e
12311/93
Grunt to przezornośćoko pisze:Ja się właśnie zastanawiałem nad jakąś folią w płynie. Chyba jeszcze coś mam, więc może machnę tę płytę od strony laminatu.
- Fiacior75
- Fanklubowicz

Oko weź w te wręgi podocinaj styropian ,potem na całość rozłóż ekran zagrzejnikowy i przykręcaj na to podłogę. Ewentualnie przeprowadź sobie peszel na kable które będziesz chciał gdzieś doprowadzić. Tyle w temacie podłogi, nie kombinuj za dużo bo wiesz ..... deadline 
Ostatnio zmieniony sobota, 23 cze 2018, 10:13 przez Fiacior75, łącznie zmieniany 1 raz.
Styropian dam na pewno, myślałem o ekranie, więc też dam. A jako, że już kupiłem folię nrc, to położę ją na ekran.
Byle pogoda była, bo właśnie nadciągają ciemne chmury, a ja wszystko pod blokiem robię.
W dodatku przez ostatnie dwa dni niewiele zrobiłem bo miałem sporo spraw do załatwienia. A deadline blisko.[emoji16]
Namazane palcem
Byle pogoda była, bo właśnie nadciągają ciemne chmury, a ja wszystko pod blokiem robię.
W dodatku przez ostatnie dwa dni niewiele zrobiłem bo miałem sporo spraw do załatwienia. A deadline blisko.[emoji16]
Namazane palcem
OCZY
Team
kilometry/nocki w n126e
12311/93
kilometry/nocki w n126e
12311/93