Darłówko
- stachu_gda
- Fanklubowicz
Re: Darłówko
Ja kempingu nie polecę, ale jakbyście byli w Darłowie to warto wybrać się na zwiedzanie zamku
Mają parę fajnych eksponatów, oraz bardzo ciekawą ekspozycję w sali japońskiej.
Z kolei dla miłośników polskiej literatury powojennej - warto przeczytać powieść "Siedem dalekich rejsów" Tyrmanda przed wizytą w tym miasteczku

Z kolei dla miłośników polskiej literatury powojennej - warto przeczytać powieść "Siedem dalekich rejsów" Tyrmanda przed wizytą w tym miasteczku

- tomcat
- Moderator
Proszę
http://www.bobolin.com.pl
Byłem dwa razy-cisza i spokój.Do plaży około 500 metrów lasem.Plaża szeroka-bez tłoku.Ma tam swoje ujście rzeczka-idealne miejsce do zabawy w wodzie dla małych dzieci.
Kusi mnie żeby i w tym roku tam zawitać...
Byłem dwa razy-cisza i spokój.Do plaży około 500 metrów lasem.Plaża szeroka-bez tłoku.Ma tam swoje ujście rzeczka-idealne miejsce do zabawy w wodzie dla małych dzieci.

Witam. Dzięki za namiary. Wybieram się w przyszłym tygodniu, może uda się zajrzeć na zamek. Pozdrawiam.
tomcat pisze:Proszę
Tomek, niby fajny ten Bobolin ale jak porównasz ceny to nie jest tam kolorowo....
Jak na agroturystyczny kemp to cenią się jak diabli!
- tomcat
- Moderator
Zgodzę się z Tobą; cennik nie jest najniższy.
W każdym bądź razie na chętnych raczej nie mogą narzekać (opinia na podstawie własnych spostrzeżeń).
Mam wrażenie,że chyba podnieśli w tym roku ceny ale głowy nie daję.
Zastanawiam się co mają wspólnego z agroturystyką, bo wg mnie chyba raczej niewiele
Właściciel ma pasiekę i... To tyle nie licząc psów i kotów (chyba, że o czymś nie wiem). Wybierając się tam pierwszy raz nie do końca brałem pod uwagę cenę. Samą miejscowość polecił mi mój szef jako "jeszcze" w miarę spokojną i miał rację. Swoją drogą to chyba jedyne pole kempingowe w Bobolinie. Są chyba jeszcze dwa miniaturowe "pseudopola" w ogródkach przydomowych.
Jedyna rzecz, która czasem zakłóca spokój to helikoptery z pobliskiej jednostki wojskowej.
Mojej rodzinie bardzo przypadł do gustu

W każdym bądź razie na chętnych raczej nie mogą narzekać (opinia na podstawie własnych spostrzeżeń).
Mam wrażenie,że chyba podnieśli w tym roku ceny ale głowy nie daję.

Zastanawiam się co mają wspólnego z agroturystyką, bo wg mnie chyba raczej niewiele

Jedyna rzecz, która czasem zakłóca spokój to helikoptery z pobliskiej jednostki wojskowej.
Mojej rodzinie bardzo przypadł do gustu

Witam. Kemping 243. Ośrodek widać że stary ale odnawialny. Pomimo tłoku przez zlot militarny nie było problemu z dostępem do toalet czy ciepłej wody. Blisko do plaży. Ogólnie odczucia ok. Pozdrawiam