Miałam okazję pooglądać Wasze dzieła, ale wtedy jazdę moja wyobraźnia nie sięgała tak daleko jak kwestia.... Blatu kuchennego jakoś tak mi się wydawało że będzie blat i już, a tu przecież trzeba zwracać uwagę na masę.... Wykorzystanie oryginalnego nie wchodzi w rachubę. Z czego robiliście blaty u siebie? Sklejka?
Docelowo chciałabym, żeby to był biały, więc dojdzie jeszcze kwestia pomalowania czymś odpornym na ścieranie i ewentualne uszkodzenia
Blat kuchenny
-
- Fanklubowicz
- Posty: 345
- Rejestracja: poniedziałek, 9 kwie 2018, 23:53
- misha22
- Przyjaciel
- Posty: 794
- Rejestracja: niedziela, 6 mar 2016, 17:17
- Lokalizacja: Srodkowe Mazowsze
Re: Blat kuchenny
Blat moze byc i kuchenny- mozna go wyfrezowac (od spodu) i zdjac z niego 75 % masy pozostawiajac wydmuszke. tylko kjotletow schabowych wtedy nie mozna za ostro tluc...
A drugi sposob to b. twarde drewno egzotyczne, zaolejowane i wtedy grubosc wystarczajaca to 10mm
A drugi sposob to b. twarde drewno egzotyczne, zaolejowane i wtedy grubosc wystarczajaca to 10mm
De Reu 1968, prawie jak zapiekanka
601 Limuzyna
1.9 SDI caddyilac
601 Limuzyna
1.9 SDI caddyilac
-
- Fanklubowicz
- Posty: 345
- Rejestracja: poniedziałek, 9 kwie 2018, 23:53
Re: Blat kuchenny
Nie planuję tam tłuc kotletów - mogę na zewnątrz ale chciałabym, żeby się nie scieralo I ładnie wyglądało
Kto jest online
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 30 gości