ktoś wstawiał zdjęcia swojej cepki z jakimiś fajnymi oponkami wzmacnianymi cargo (albo 13 cali to było ????)
kto to był i jakie to oponki są , bo znaleźć nie mogę

Paczek pisze:13 cargo owszem istnieją , ale o 12-tkach nie słyszałem
A dlaczego chcesz cargo ?
Poczytaj te indeksy i nośności i wcale nie muszą być cargo.
reflexes pisze:Tak to ja. Proszę bardzo Falken Linam R51 155/80R12 C. ...
Bardzo rozsądnie że założyłeś te wzmacniane , szkoda tylko , że szersze niż oryginał . Będą większe opory toczenia . A - co tam , drobiazg.
A jak Twoje odczucia - dobrze się prowadzi ?
Przyczepa w zależności od rodzaju wykonania posiada koła 4.00Bx12 lub 4.5Jx13. Do kół tych stosowane są odpowiednio opony 155R12 lub 165R13 lub koła 4.00x12AH2; 4,5x13AH2 z oponami bezdętkowymi.
reflexes pisze:Bardzo rozsądnie że założyłeś te wzmacniane , szkoda tylko , że szersze niż oryginał . Będą większe opory toczenia . A - co tam , drobiazg.
A jak Twoje odczucia - dobrze się prowadzi ?
Hymm, z tego co czytam w instrukcji toPrzyczepa w zależności od rodzaju wykonania posiada koła 4.00Bx12 lub 4.5Jx13. Do kół tych stosowane są odpowiednio opony 155R12 lub 165R13 lub koła 4.00x12AH2; 4,5x13AH2 z oponami bezdętkowymi.
Takie też opony były wcześniej. Odczucia jak najbardziej pozytywne. Mało jeździłem na tych poprzednich ale wydaje mi się, że na tych zdecydowanie mniej się przyczepa kołysze.
reflexes pisze:Tak to ja. Proszę bardzo Falken Linam R51 155/80R12 C.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości