N132
N132
Koledzy podpowiedzcie mi proszę, czym różni się N132D od N132T. mniej wiecej różnice miedzy N132L i N132T odróżniam. Czy są jeszcze jakieś inne odmiany 132? Może macie jakiś rysunek poglądowy układu wnętrza?
chevrolet trans sport 3.4L + hobby 460de luxe, fiat 125p + astra cabrio 1.8l +w planach niewiadów N132T
- robert
- Administrator
Re: N132
http://www.fanklub-niewiadowek.com/niew ... ukcje.html
Zakładka Instrukcja N132
Główna różnica w T i D jest taka, że w T jest wydzielone pomieszczenie na kibelek z umywalką a w D w tym miejscu jest chyba siedzenie z materacem, z możliwością spania w długiej osi przyczepy.
Zakładka Instrukcja N132
Główna różnica w T i D jest taka, że w T jest wydzielone pomieszczenie na kibelek z umywalką a w D w tym miejscu jest chyba siedzenie z materacem, z możliwością spania w długiej osi przyczepy.
- robert
- Administrator
elaola pisze:Ja po sezonie będę szukała takiej właśnie przyczepki /z WC/
Jeśli ktoś by miał na zbyciu, albo widział to proszę o info.
Nie szukaj po sezonie tylko już, od teraz, od zaraz.
Przyczepy N132 a do tego odmiany T są bardzo rzadkie.
Jak tylko się pojawia to trzeba kupować natychmiast.
no ja tez szukam a jak się pojawia to albo jesteś pierwszy i kupujesz od razu albo ktoś cie wyprzedzi i ładnie mowiac pupa. czasem pojawiają się jakieś totalne gruzy bez dokumentów i niczego i też znikają tak szybko jak się pojawiają. ja jak zobacze jakąś która ma cały laminat i kpl dokumentów to też łykne. a stan to czym tańsza i do remontu to nawet lepiej. bo przyczepa która ma ponad 20lat to raczej nie nadaje się do urzytku. lepiej zrobić tak jak "zbyszek" kupić gruza i robić na nowo
chevrolet trans sport 3.4L + hobby 460de luxe, fiat 125p + astra cabrio 1.8l +w planach niewiadów N132T
POMOCY!!! czy ktoś jest z Poznania i zechciałby mi pomóc? znalazłem n 132T w poznaniu a ja jestem z warszawy czy któryś z kolegów podjechałby bezinteresownie do gościa i zobaczył przyczepkę i ocenił czy do czegos się nadaje? oczywiście się odwdzięczę i mam nadzieję że będzie Fair play i nie kupi jej przede mna:)
kotek pisze:Odmiana L ma jedno okno mniej, a to które ma jest obrócone w stosunku do T o 90 stopni. Odmiana D ma jedno okno więcej ale nie w miejscu łazienki.
W moich ewentualnych planach wszystko to uwzględniłem i wygląda na to, że wszystko jest do wykonania i da się przerobić. Gdyby udało mi się dopaść N132 to i tak remont planuję na jakieś 2 lata
Pozdr. matse