Niewiadka do garazu?

czyli wszystko to, co nie pasuje do powyższych ...
Awatar użytkownika
babula
Przyjaciel
Przyjaciel

Niewiadka do garazu?

Postautor: babula » poniedziałek, 11 kwie 2011, 21:12

witam,potrzebuje pomocy..mianowicie mam okazje wynając za niezłą kasę garaż,poprzedni najemca trzymał w nim 126b,światło przejazdu to 210cm,przed garażem sa wykonane tunele do wjazdu by móc obnizyc światło przejazdu,problem w tym że 126b jest niższa od 126N i sam już nie wiem ile??Zastanawiam się czy moja Enka zmiesciła by się .Niestety nie mam jak ja przemierzyc bo na zimę wywiozłem ją ,prosba do posiadaczy Enki o podanie wymiaru wysokości bez podniesionych podpór.Moja Enka jest na kołach 12" czyli była by szansa jeszcze zejśc z wysokości

Awatar użytkownika
kotek
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Re: Niewiadka do garazu?

Postautor: kotek » poniedziałek, 11 kwie 2011, 21:51

Może coś te dane dopomogą.
Obrazek
KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN

Awatar użytkownika
babula
Przyjaciel
Przyjaciel

Postautor: babula » wtorek, 12 kwie 2011, 07:14

kotek pisze: dane dopomogą.

dzięki Kotek,tak jak myślałem jest różnica i nawet znaczna,trzeba będzie pogłębic wjazd.Teraz jest do 230 cm czyli jakies 15cm w dół

Awatar użytkownika
b.b tulipan
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Postautor: b.b tulipan » wtorek, 12 kwie 2011, 15:09

Mam podobny problem z garażem, który wynajmuję.
Wjazd jest dość wysoki lecz tył nisko.Spadek dachu. Jeśli chcę wstawić przyczepę i busa to moja N126e ma zrobione felgi bez ogumienia, ale to tylko na czas dłuższego spoczynku. W codziennym wstawianiu bym się chyba zaorał. :lol:
A właśnie na zimę tak robię.Można też wykonać takie rolki jak do jazdy z poślizgiem. Tylko że to są półśrodki do przechowania bez częstego wyjeżdżania. Ale kombinuj jeśli to tani garaż.
Najlepiej to nic nie robić a potem odpocząć.
Nie A4, nie L4 tylko T4

Awatar użytkownika
babula
Przyjaciel
Przyjaciel

Postautor: babula » wtorek, 12 kwie 2011, 22:37

bogus bednarski pisze:.
Ale kombinuj jeśli to tani garaż.

już po "ptakach" :D gosc zrezygnował z wynajmu dla mnie-doszedł do wniosku że mu przeoram jeszcze bardziej garaż i potem bedzie miał większy problem ze sprzedażą.Ale "niema tego złego co by na dobre nie wyszło"dziś byłem oglądac miejsce postojowe dla przyczepki-i jak wypali to będzie lepiej-przejazd wysoki ok3m,kupa placu dookoła a cena o 50 zł wiecej od przekombinowanego garazu :D

Wróć do „Pozostałe”