fiat mig
-
- Fanklubowicz
- Kontaktowanie:
Re: fiat mig
Tylko czemu nowy wątek?
Ogólnie dziwnie się czyta. Żadnej wielkiej litery, kropki czy znaków interpunkcyjnych.
A co do problemu to może uszkodzona jeszcze uszczelką pod głowicą? Albo masz wyciek i układ się zapowietrza.

Ogólnie dziwnie się czyta. Żadnej wielkiej litery, kropki czy znaków interpunkcyjnych.
A co do problemu to może uszkodzona jeszcze uszczelką pod głowicą? Albo masz wyciek i układ się zapowietrza.
C5 

Re: fiat mig
mig pisze:pożyczyłem fiata pande 1 i mam problem nie mogę się zarejestrować do klubu pandy a nie wiem dlaczego trzeci raz uszkadza się włącznik wentylatora a to jest problem z odpowietrzaniem ciągletrzeba dopełniac plyn
Nie mam pojęcia o co chodzi

Możesz też poprowadzić 2 żyłowy kabel do włącznika i omijając go uruchamiać wentylatory na krótko włączikiem ze środka auta - ale to jest raczej dorażne rozwiązanie.
Sam włącznik nie powinien raczej się psuć (tak często)- w środku jest tylo zwykła blaszka która się odkształca i styka z 2 pod wpływem temperatury.