niewiadów n375
niewiadów n375
WITAM!!! Kupiliśmy sobie niewiadówkę N 375 z 1995 roku. Jest ładna i zadbana.Ma ciekawy układ wnętrza (w tym piętrowe łóżko) .Mam pytanie : jakie problemy ze strony technicznej mogą nas spotkać ze strony przyczepy??
Jak tylko będę mogła to wrzucę jej zdjęcia:-))
Jak tylko będę mogła to wrzucę jej zdjęcia:-))
BÓG STWORZYŁ CZŁOWIEKA,KRUCHEGO JAK BAŃKA MYDLANA. BÓG STWORZYŁ MIŁOŚĆ,A ONA STWORZYŁA KŁOPOTY. BÓG STWORZYŁ WINOROŚL-CZY TO GRZECH,ŻE CZŁOWIEK STWORZYŁ WINO ,ABY TOPIĆ W NIM KŁOPOTY??
Re: niewiadów n375
Witaj, N375 jest innej budowy niż nasze Niewiadki, jest to drewniana konstrukcja (szkielet) obita blachą alu, przede wszystkim zadbaj żeby nie przeciekała bo zawilgocone elementy drewniane gniją i jest wtedy niefajnie, możesz profilaktycznie uszczelnić silikonem wszystkie łączenia blach (przy listwach), koło okna dachowego i pod uszczelkami okien, za to Twoja przyczepa ma lepszą izolację termiczną od naszych skorupek, czekamy na fotki.
kolejna N126n '88 trzeci rok zbieram się do remontu
Witaj, 375 to tak zwany sandwicz czyli ściany warstwowe. Trzeba zwrócić uwagę na wszystkie łączenia, tak jak radzi kolega andriu.
KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN
I warto regularnie wietrzyć jak nieużywamy - drewno kumuluje nieprzyjemne zapachy a później długo się ich pozbywa.
Dzięki za rady!! Już ją profilaktycznie uszczelniliśmy, chociaż jest sucha i nic nie cieknie.Dzięki ostatnim ulewom test szczelności zdała na 5!! Teraz stoi na parkingu a jak się zaczną wakacje to jedziemy do Dźwirzyna na miesiąc. Kto wie, może się spotkamy:-))
BÓG STWORZYŁ CZŁOWIEKA,KRUCHEGO JAK BAŃKA MYDLANA. BÓG STWORZYŁ MIŁOŚĆ,A ONA STWORZYŁA KŁOPOTY. BÓG STWORZYŁ WINOROŚL-CZY TO GRZECH,ŻE CZŁOWIEK STWORZYŁ WINO ,ABY TOPIĆ W NIM KŁOPOTY??
-
- Fanklubowicz
- Kontaktowanie:
Gdzie dokładnie? Planujemy wpaść na jedną noc (planujemy małe turnee po wybrzeżu
- jak bedzie sympatycznie to czemu 

C5 

Pole jest u p.FILIPIAK na ul .Wyzwolenia. Nazwy nie znam . Moi rodzice byli tam na rekonenansie i jest ok. Może się spotkamy:-)) To nasz pierwszy wyjazd z NIEWIADÓWKĄ... mam nadzieję,że będzie udany.
Polecam Dźwirzynko - ja tam od 8 lat szuram w to samo miejsce i jeszcze mnie nie nudzi, Camping 88 " Biała Mewa też na ul. Wyzwolenia . A co do Twojej przyczepki to w razie nieszczelności dużo lepszy od silikonu jest uszczelniacz dekarski - w takich samych tubach co silikon. Silikon po jakimś czasie robi się sztywny i odkleja się od podłoża , a uszczelniacz zawsze jest elastyczny i miękki .