Witam wszystkich jestem właścicielem niewiadów-ki od zeszłego roku kupiłem ja bo podobają mi sie takie wyjazdy jestem na etapie remontu zdarłem wewnętrzną tapicerkę i czeka mnie położenie nowej zdecydowałem sie nie kupować oryginalnej nowej ,wiec kupiłem materiał ,jednak na sufit zamierzam położyć dykte w okleinie drewno-podobnej ,zanim to zrobię mam do was kilka pytań organizacyjnych ponieważ jeszcze nigdy nie byłem na takim wyjeździe kempingowym .
1. Czy na polu kempingowym / namiotowe-kempingowym można się gdzieś podłączyć do bieżącej wody
(na zasadzie węża ogrodowego) czy trzeba zaopatrzyć n-ke w zbiornik wody ??
2. Czy miejsce zajmując na polu jest określone chodzi np 1metr od przyczepy lub jakoś podobnie
3. Montując dykte jako podsufitka przykręcam ją bezpośrednio do przyczepy jaką grubosć ma scianka niewiadówki n126n
4. Jakie koszty należy liczyć za dobę oczywiście wiem ze sa to rózne stawki ale chodzi mi o średnią
Za wszystkie odpowiedzi i podpowiedzi w działaniu dziekuje dampos
Remont Niewiadówka N 126n
Remont Niewiadówka N 126n
Ostatnio zmieniony piątek, 16 kwie 2010, 10:03 przez bartosz, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: zmieniłem wielkość liter na małe, duże litery oznaczają krzyk, przenoszę też wątek do innego podforum
Powód: zmieniłem wielkość liter na małe, duże litery oznaczają krzyk, przenoszę też wątek do innego podforum
Re: Remont Niewiadówka N 126n
Hej
1 zbiornik
2 najczęściej całkowicie dowolnie
3 chyba to nie najlepszy pomysł - poczytaj :
http://www.fanklub-niewiadowek.com/niew ... monty.html
4 średnio - hm za rodzinę ok 50,-/doba (czasem drożej)
Powodzenia przy remoncie i ... do zobaczenia na zlocie
1 zbiornik
2 najczęściej całkowicie dowolnie
3 chyba to nie najlepszy pomysł - poczytaj :
http://www.fanklub-niewiadowek.com/niew ... monty.html
4 średnio - hm za rodzinę ok 50,-/doba (czasem drożej)
Powodzenia przy remoncie i ... do zobaczenia na zlocie
Re: Remont Niewiadówka N 126n
Zdarzają się kempingi z podłączeniami wody, ale jest ich mało i z zasady są drogie. Na niektórych są wyznaczone pola, oddzielone żywopłotem mające powierzchnie od 50 do 100 m kw, ale zdecydowana większość to dowolność ustawiania zestawu. Jak najmniej dziurawienia skorupy.
KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN