Homologacja
Homologacja
Czy fabryka w niewiadowie moze mi wyslac homologacje na os i hamulce do n 126n bo bez tego nie moge zarejestrowac przyczepy.Poprzedni wlasciciel nie dal mi instrukcji z homologacja.
Re: Homologacja
na pewno tylko strasznie , się z tym ociągają... napisz na PW do naszego admina Marka to poda Ci do kogo masz dzwonić ,a tu wyciąg z naszej stronki : http://www.fanklub-niewiadowek.com/link ... n_skan.pdf na samym końcu instrukcji.
Dzieki Jedrek, dzwonilem dzis do Niewiadowa powiedzieli ze mi wysla.
Ten Niewiadów to jednak dziwny jest. Jak chciałem, żeby po zakupie mi wysłali homologację do mojej przyczepy to powiedzieli, że nie mają, bo nie prowadzą archiwum. Hmm, dziwne nie?
Pozdrawiam,
Petek
Petek
petek pisze:Ten Niewiadów to jednak dziwny jest. Jak chciałem, żeby po zakupie mi wysłali homologację do mojej przyczepy to powiedzieli, że nie mają, bo nie prowadzą archiwum. Hmm, dziwne nie?
tylko Ristofa skorupa jest bodaj 2004 r

Narazie nic nie przyszlo.Moja buda jest z 2005r wiec moze maja jeszcze jakies dokumety na ktorych podstawie to wystawia.Albo i nie zobaczymy moze to tylko obiecanki cacanki ,a nic nie przysla.
a przechodzil ktos taką sytuacje ze zakupił N12n bez dokumentów i chciał ja zarejestrowac jako SAM
Niewiadówka jest jak Sex, można się uzależnić !!!!
N-250c
N-250c
Moja N-132 była SAM i przerejestrowanie to urzędniczy koszmar - kilka dni biegania i koszt ok 300,-
Ale ( w mojej ocenie) było warto bo załatwiłem DMC 750 kg.
Choć byli koledzy , którzy to krytykowali . Jeśli ktoś woli niepotrzebnie płacić ....
No ale N-132 to już przeszłość ..... zostały miłe wspomnienia
Zerknij tutaj :
viewtopic.php?f=4&t=824
Ale ( w mojej ocenie) było warto bo załatwiłem DMC 750 kg.
Choć byli koledzy , którzy to krytykowali . Jeśli ktoś woli niepotrzebnie płacić ....
No ale N-132 to już przeszłość ..... zostały miłe wspomnienia
Zerknij tutaj :
viewtopic.php?f=4&t=824