NIL pisze:Rafale mam pytanie i prośbę czy możesz zwymiarować oś tj rozstaw kół lub jakoś zewnętrzny wymiar szerokości piast tak jak przykręca się felgi kół dodatkowo szerokość pomiędzy wnękami nadkoli w przyczepie
wszystko to po to aby sprawdzić czy jest realne aby wymienić oś typową na zestaw zawieszenia np. z peugeota 405
nasz kolega Kotek podał że szerokość osi wg. dokumentacji to 150 cm ja namierzyłem że rozstaw kół w Peugeocie 405 to
154 cm , dlaczego ?? kompletne zawieszenie w P 405 jest na drążkach skrętnych i z amorkami wszystko chowa się pod podłogą (amory nie wchodzą powyżej płaszczyzny podłogi) tak "kontempluje" aby zawieszenie w N-ce było z amorami
Pozdrawiam Marian
Wymiary zdejmę Ci dopiero w niedzielę bo do soboty wieczór nie wiem w co ręce włożyć tj praca i fuchy a kasa potrzebna .Co do elektroniki to mało w tym robię (teraz przy stolarce alu ) we fachu to tylko anteny rtv sat domofony , videodomofony , cb radia i elektryka z grubszą elektroniką nie robię bo brak doświadczenia ,brak sprzętu np do smd i ... brak nerwów do tego a i ślepia już nie te (szkłaktóre noszęto może jeszcze nie denka od słoika ale dostatecznie grube)