Pomocy przy renowacji !!!

czyli wszystko to, co nie pasuje do powyższych ...
Olga1812

Re: Pomocy przy renowacji !!!

Postautor: Olga1812 » czwartek, 12 kwie 2012, 18:50

Mógłbyś pomoc przy remoncie zaproponować a nie Ci randki w głowie :D :P

steciek

Postautor: steciek » czwartek, 12 kwie 2012, 22:00

no jak ja sam bede nowicjuszem i ucze sie od gebara bo on na bieżąco od podstaw robi remont i zdjecia wrzuca tam co ci raz wyslalem :)
ja ze swojej zerwalem tapicerke i wywaliłem meble:)
co do pomocy to bylo blizej sie urodzic:P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a tak to widzisz :D

Olga1812

Postautor: Olga1812 » czwartek, 12 kwie 2012, 22:56

Hehe no ja z podkarpacia to jest kawałek :) to kiedy zaczynasz kolejne etapy prac? co teraz zamierzasz obijanie środka?
co do moich uszkodzonych szyb to faktycznie poszukam pleks.wyjdzie tanio a co do wygladu to az tak mi na nim nie zalezy:)
a ja tak wogole to moze zaczne od nauki jazdy z przyczepa bo w sumie raz jechalam ale z towarowa:P a cofanie i manewrowanie z czepka to na pewno wyzsza szkola jazdy:) ale co tam przynajmniej beda mile wspomnienia z wakacji i duzo roznych fotek:) ahh byle dobić do czerwca:):)

Konto usuniete

Postautor: Konto usuniete » czwartek, 12 kwie 2012, 23:33

Post usuniety
Ostatnio zmieniony poniedziałek, 4 mar 2013, 23:12 przez Konto usuniete, łącznie zmieniany 1 raz.

steciek

Postautor: steciek » piątek, 13 kwie 2012, 20:04

nie bój sie zundapp na józ żone możesz podac a może i ja zapisze hehe juz kilka zdjęc wrzucilem tam co z gebarem kwokamy :) no to lala z przyczepką fajna sprawa co do prowadzenia to ta sama jazda a do tylu pomimo ze mam prawko na tiry to staram sie nie dopuszczac do sytuacji gdzie bede musial cofac jest duzo cwaniakow co czekaja aby sie podjechac i ci wpierac ze twoja wina bo bez asysty manewrowalas do tylu :)
to kiedy randka :)

Konto usuniete

Postautor: Konto usuniete » piątek, 13 kwie 2012, 22:10

Post usuniety
Ostatnio zmieniony czwartek, 28 lut 2013, 21:55 przez Konto usuniete, łącznie zmieniany 1 raz.

steciek

Postautor: steciek » piątek, 13 kwie 2012, 23:48

no trzeba kobicie pomoc jak sie da:)

Wróć do „Pozostałe”