Odnawianie n250c

czyli wszystko to, co nie pasuje do powyższych ...
Tomek
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Odnawianie n250c

Postautor: Tomek » niedziela, 11 mar 2012, 21:33

Jak pisałem wcześniej zastanawiałem się nad zakupem no i zakupiłem, Cena w granicy 300zł, przyczepka zarejestrowana z opłaconym oc, rok 78r na cytrynkach.
To co chce z nią zrobić to odnowienie do stanu prawie oryginału.

Stan jak na fotkach czyli
pajączki
kilka ubytków
oponki stare
brak trzymania pokrywy oraz zamka
elementy metalowe podwozia bez rdzy ale to chyba zasługa ze poprzedni właściciel naoliwił je bo są całe z oleju :-)

Co będzie robione
Powłoka doprowadzona do gładkości w miarę bez pajączków i ubytków i malowanie lub żelkot-owanie na biały
piaskowanie felg, nowe lub nowe-bieżnikowane oponki( nie zauważyłem ze jest to R12 bo chciałem założyć stare letnie z SC ale tam 155 r13 :-(
wymiana uszczelek i tu brak na rynku uszczelki która jest w miejscu pokrywy ale przyklejona na przyczepkę/burty
zamontowanie amortyzatorów do pokrywy oraz zamka
nowa instalacja elektryczna

To na tyle
rozpoczęcie chyba po świętach Wielkanocnych
ps. jak zaistnieć w dziale remonty? :D :oops: :D

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Niewiadówka jest jak Sex, można się uzależnić !!!!

N-250c

Awatar użytkownika
jedrek101
Kontaktowanie:

Re: Odnawianie n250c

Postautor: jedrek101 » poniedziałek, 12 mar 2012, 07:33

Co do zaistnieniu w dziale remonty , to na dole stronki jest stopka - a w niej zakładka kontakt ,tam wysyłasz materiały

Tomek
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Re: Odnawianie n250c

Postautor: Tomek » wtorek, 27 mar 2012, 16:34

Panowie mam pytanie
w mojej przyczepce brakuje tych płaskowników które trzymają tą pokrywę w poz otwartej, w nowszych modelach juz widziałem amortyzatory.

I teraz pytanie czy ma ktoś takowe jeśli tak to może dac wymiary ich zamontowania ew. dokładne foto oraz jakie mają parametry tzn mam dwa amorki z klapy z auta ale obawiam sie ze są za mocne,
Niewiadówka jest jak Sex, można się uzależnić !!!!

N-250c

Wróć do „Pozostałe”