N250 sprzedam, ale jak to zrobić?
N250 sprzedam, ale jak to zrobić?
Witam forumowiczów,
Czy jest możliwość sprzedania takiej przyczepki bez papierów?
Czy jest możliwość sprzedania takiej przyczepki bez papierów?
Ostatnio zmieniony poniedziałek, 16 lip 2012, 10:32 przez Alferek, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: N250 sprzedam, ale jak to zrobić?
Jest sposób ale to sposób "kolekcjonerski" ... 25 lat temu nie było tego funduszu gwarancyjnego....
ktoś kupił tę przyczepę od twojej babci z rok przed jej śmiercią ... trzymał w garażu nie przerejestrował (nie ma za to kary).... a teraz mu wadzi i sprzedaje.... nabywca ubezpiecza przyczepę na stare blachy w dniu zakupu i spokój .... oczywiście do rejestracji potrzebne obie umowy...
wszelkie podobieństwa i zbieżności nazwisk , zdarzeń są zupełnie przypadkowe ...
ktoś kupił tę przyczepę od twojej babci z rok przed jej śmiercią ... trzymał w garażu nie przerejestrował (nie ma za to kary).... a teraz mu wadzi i sprzedaje.... nabywca ubezpiecza przyczepę na stare blachy w dniu zakupu i spokój .... oczywiście do rejestracji potrzebne obie umowy...
wszelkie podobieństwa i zbieżności nazwisk , zdarzeń są zupełnie przypadkowe ...
jedrek101 pisze:Jest sposób ale to sposób "kolekcjonerski" ...
Jeduś- wstydź się

- b.b tulipan
- Fanklubowicz
Alferek Witaj.
Pokaż tą zdobycz na fotce.Może ktoś z forumowiczów był by chętny.
Sam szukam coś względnie dobrego i taniego. Mam taką ale już sfatygowaną, można by przeszczepić.
Głównie chodzi mi o pakę, reszta to na części mogła by być.
Rób foto i wstaw na forum.
Pokaż tą zdobycz na fotce.Może ktoś z forumowiczów był by chętny.
Sam szukam coś względnie dobrego i taniego. Mam taką ale już sfatygowaną, można by przeszczepić.
Głównie chodzi mi o pakę, reszta to na części mogła by być.
Rób foto i wstaw na forum.
Najlepiej to nic nie robić a potem odpocząć.
Nie A4, nie L4 tylko T4
Nie A4, nie L4 tylko T4
jestem za
Poszukuje tych płaskowników co trzymają pokrywę oraz zamku do pokrywy, uszczelka z górnej części burt by się przydała. a opony felgi jak?
jaka lokalizacja przyczepki
Poszukuje tych płaskowników co trzymają pokrywę oraz zamku do pokrywy, uszczelka z górnej części burt by się przydała. a opony felgi jak?
jaka lokalizacja przyczepki
Niewiadówka jest jak Sex, można się uzależnić !!!!
N-250c
N-250c
Post usuniety
Ostatnio zmieniony wtorek, 5 mar 2013, 08:04 przez Konto usuniete, łącznie zmieniany 1 raz.
Kryzys idzie, jeden chce klekcjonersko, inny jako sam , a jesze inny przeszczepiać. Bida panie idzie jak nic
- tzn. wraca stare....

- robert
- Administrator
zundapp600 pisze:b.b tulipan pisze:można by przeszczepić.
To i chirurgów tu mamy ??????
Masz jakieś wątpliwości?
Post usuniety
Ostatnio zmieniony czwartek, 28 lut 2013, 22:10 przez Konto usuniete, łącznie zmieniany 1 raz.
robert pisze:zundapp600 pisze:b.b tulipan pisze:można by przeszczepić.
To i chirurgów tu mamy ??????
Masz jakieś wątpliwości?

Będę się starał zrobić foto - póki co jest na samym końcu garażu i muszę utorować sobie drogę do niej
.
Oczywiście zanim zrobię foto to ją umyję. Z tego co pamiętam, to ostatni raz jechała jakieś 5-6 lat temu, właśnie do mojego garażu.

Oczywiście zanim zrobię foto to ją umyję. Z tego co pamiętam, to ostatni raz jechała jakieś 5-6 lat temu, właśnie do mojego garażu.
Ostatnio zmieniony poniedziałek, 16 lip 2012, 10:32 przez Alferek, łącznie zmieniany 1 raz.
Rób fotki czekamy, jak ze południowej części śląska to mam blisko 

N-250c
N-250c
Fotki zrobię w sobotę. To nie takie proste odwalić pół garażu.
Udało się nieco odwalić rupieci i odsłoniłem przyczepkę.
Oto ona - póki co nie czyściłem jej, bo mi woda jeszcze nie odmarzła w rurach i czekam na ocieplenie.

Oto ona - póki co nie czyściłem jej, bo mi woda jeszcze nie odmarzła w rurach i czekam na ocieplenie.

Info na PW poszło
nie myj tylko wyciągnij porozkręcaj i sprzedaj na dawce

nie myj tylko wyciągnij porozkręcaj i sprzedaj na dawce

N-250c
N-250c