Niewiadka do garazu?
Niewiadka do garazu?
witam,potrzebuje pomocy..mianowicie mam okazje wynając za niezłą kasę garaż,poprzedni najemca trzymał w nim 126b,światło przejazdu to 210cm,przed garażem sa wykonane tunele do wjazdu by móc obnizyc światło przejazdu,problem w tym że 126b jest niższa od 126N i sam już nie wiem ile??Zastanawiam się czy moja Enka zmiesciła by się .Niestety nie mam jak ja przemierzyc bo na zimę wywiozłem ją ,prosba do posiadaczy Enki o podanie wymiaru wysokości bez podniesionych podpór.Moja Enka jest na kołach 12" czyli była by szansa jeszcze zejśc z wysokości
Re: Niewiadka do garazu?
kotek pisze: dane dopomogą.
dzięki Kotek,tak jak myślałem jest różnica i nawet znaczna,trzeba będzie pogłębic wjazd.Teraz jest do 230 cm czyli jakies 15cm w dół
- b.b tulipan
- Fanklubowicz
Mam podobny problem z garażem, który wynajmuję.
Wjazd jest dość wysoki lecz tył nisko.Spadek dachu. Jeśli chcę wstawić przyczepę i busa to moja N126e ma zrobione felgi bez ogumienia, ale to tylko na czas dłuższego spoczynku. W codziennym wstawianiu bym się chyba zaorał.
A właśnie na zimę tak robię.Można też wykonać takie rolki jak do jazdy z poślizgiem. Tylko że to są półśrodki do przechowania bez częstego wyjeżdżania. Ale kombinuj jeśli to tani garaż.
Wjazd jest dość wysoki lecz tył nisko.Spadek dachu. Jeśli chcę wstawić przyczepę i busa to moja N126e ma zrobione felgi bez ogumienia, ale to tylko na czas dłuższego spoczynku. W codziennym wstawianiu bym się chyba zaorał.

A właśnie na zimę tak robię.Można też wykonać takie rolki jak do jazdy z poślizgiem. Tylko że to są półśrodki do przechowania bez częstego wyjeżdżania. Ale kombinuj jeśli to tani garaż.
Najlepiej to nic nie robić a potem odpocząć.
Nie A4, nie L4 tylko T4
Nie A4, nie L4 tylko T4
bogus bednarski pisze:.
Ale kombinuj jeśli to tani garaż.
już po "ptakach"