impregnacja przedsionka
-
- Fanklubowicz
- Kontaktowanie:
Re: impregnacja przedsionka
Z racji nauki takiego, a nie innego zawodu, mogę tylko dodać na marginesie, że przynajmniej narazie słowo nanotechnologia w produktach to czysty chwyt marketingowy, gdyż jeszcze nie ma takiej technologi by wdrożyć zmiany na poziomie nano w produktach na skalę masową. Chodź ostatnio udało się do szamponu dodać nano cząsteczki srebra i łupież znika po pierwszym myciu (na testach jednej osobie wypadły włosy
).

C5 

gimof pisze:Z racji nauki takiego, a nie innego zawodu, mogę tylko dodać na marginesie, że przynajmniej narazie słowo nanotechnologia w produktach to czysty chwyt marketingowy, gdyż jeszcze nie ma takiej technologi by wdrożyć zmiany na poziomie nano w produktach na skalę masową. Chodź ostatnio udało się do szamponu dodać nano cząsteczki srebra i łupież znika po pierwszym myciu (na testach jednej osobie wypadły włosy).
co ty mówisz? ostatnio wyczytałem że płyn do sprysków z Biedronki to nanotechnologia

n126a 76`+ peugeot 605 2.0
- KONZIO
- Przyjaciel
- Lokalizacja: jest gdzieś, lecz nie wiadomo gdzie, Świat w którym baśń ta dzieje się...
Piszecie herezje
Nano technologia jest
Widziałem ją na własne oczy
Skakała mi po lakierze samochodowym, a potem ułożyła się rzędem i ochraniała swoim malutkim ciałkiem, samochód przed zagrożeniami
Ja w to wierzę

Nano technologia jest

Widziałem ją na własne oczy

Skakała mi po lakierze samochodowym, a potem ułożyła się rzędem i ochraniała swoim malutkim ciałkiem, samochód przed zagrożeniami

Ja w to wierzę

ad
Zależy jaka jest wytrzymałość materiału, czy nie jest podatny na rozsnuwanie się materiału. Jeżeli by się pocił lub przeciekał, to tylko w takim przypadku pomoże impregnacja. Jeżeli osnowa będzie puszczać, to żaden impregnat nie pomoże.
KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN
kotek pisze:Zależy jaka jest wytrzymałość materiału, czy nie jest podatny na rozsnuwanie się materiału. Jeżeli by się pocił lub przeciekał, to tylko w takim przypadku pomoże impregnacja. Jeżeli osnowa będzie puszczać, to żaden impregnat nie pomoże.
w najgorszym wypadku można zastosować lepik i też nie będzie ciekło

n126a 76`+ peugeot 605 2.0