impregnacja przedsionka

czyli wszystko to, co nie pasuje do powyższych ...
gimof
Fanklubowicz
Fanklubowicz
Kontaktowanie:

Re: impregnacja przedsionka

Postautor: gimof » czwartek, 20 maja 2010, 14:38

Z racji nauki takiego, a nie innego zawodu, mogę tylko dodać na marginesie, że przynajmniej narazie słowo nanotechnologia w produktach to czysty chwyt marketingowy, gdyż jeszcze nie ma takiej technologi by wdrożyć zmiany na poziomie nano w produktach na skalę masową. Chodź ostatnio udało się do szamponu dodać nano cząsteczki srebra i łupież znika po pierwszym myciu (na testach jednej osobie wypadły włosy :lol: ).
C5 ;)

Awatar użytkownika
ernest_k

Postautor: ernest_k » czwartek, 20 maja 2010, 21:49

gimof pisze:Z racji nauki takiego, a nie innego zawodu, mogę tylko dodać na marginesie, że przynajmniej narazie słowo nanotechnologia w produktach to czysty chwyt marketingowy, gdyż jeszcze nie ma takiej technologi by wdrożyć zmiany na poziomie nano w produktach na skalę masową. Chodź ostatnio udało się do szamponu dodać nano cząsteczki srebra i łupież znika po pierwszym myciu (na testach jednej osobie wypadły włosy :lol: ).

co ty mówisz? ostatnio wyczytałem że płyn do sprysków z Biedronki to nanotechnologia :D niedługo będą pisać że produkt testowany w NASA :D
n126a 76`+ peugeot 605 2.0

gimof
Fanklubowicz
Fanklubowicz
Kontaktowanie:

Postautor: gimof » czwartek, 20 maja 2010, 22:38

Jasne z nanobiedronki. Nie dajmy się zwariować, :wink:
C5 ;)

Awatar użytkownika
KONZIO
Przyjaciel
Przyjaciel
Lokalizacja: jest gdzieś, lecz nie wiadomo gdzie, Świat w którym baśń ta dzieje się...

Postautor: KONZIO » piątek, 21 maja 2010, 08:11

Piszecie herezje :!: :!: :!:
Nano technologia jest :!: :!: :!:
Widziałem ją na własne oczy :!: :!: :!:
Skakała mi po lakierze samochodowym, a potem ułożyła się rzędem i ochraniała swoim malutkim ciałkiem, samochód przed zagrożeniami :!: :!: :!:
Ja w to wierzę :!: :!: :!:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ad

Awatar użytkownika
kotek
Fanklubowicz
Fanklubowicz

Postautor: kotek » piątek, 21 maja 2010, 18:06

Zależy jaka jest wytrzymałość materiału, czy nie jest podatny na rozsnuwanie się materiału. Jeżeli by się pocił lub przeciekał, to tylko w takim przypadku pomoże impregnacja. Jeżeli osnowa będzie puszczać, to żaden impregnat nie pomoże.
KOTEK N132 L + AUDI 100 + VW SHARAN

Awatar użytkownika
ernest_k

Postautor: ernest_k » piątek, 21 maja 2010, 18:38

kotek pisze:Zależy jaka jest wytrzymałość materiału, czy nie jest podatny na rozsnuwanie się materiału. Jeżeli by się pocił lub przeciekał, to tylko w takim przypadku pomoże impregnacja. Jeżeli osnowa będzie puszczać, to żaden impregnat nie pomoże.

w najgorszym wypadku można zastosować lepik i też nie będzie ciekło :lol:
n126a 76`+ peugeot 605 2.0

Wróć do „Pozostałe”